Водач блъсна 85-годишна пешеходка на пешеходна пътека, съобшиха от полицията.

...
Водач блъсна 85-годишна пешеходка на пешеходна пътека, съобшиха от полицията.
Коментари Харесай

Блъснаха 85-годишна жена на пешеходна пътека

Водач блъсна 85-годишна пешеходка на пешеходна пътека, съобшиха от полицията.

На 29 юли към 10.40 часа в гр. Казанлък, по ул. "Орешака ", се е движил лек автомобил, ръководен от 50-годишен мъж от с. Копринка, общ. Казанлък. На кръстовището с ул. "Любомир Кабакчиев ", при придвижване на заден ход, същият блъска пресичаща на пешеходна пътека 85-годишна пешеходка. В разследване на удара дамата е получила фрактура на левия крайник. Настаненна е за лекуване в УМБАЛ – Стара Загора, без заплаха за живота.

Водачът е тестван за приложимост на алкохол с техническо средство, при което е регистриран негативен резултат. В районно управление (на МВР) - Казанлък е формирано досъдебно произвеждане.

На 29 юли друго ПТП на първокачествен път приключи с двама ранени.

Около 08.15 часа, по първокачествен път I-6, в посока изток, се е движил лек автомобил, ръководен от 32-годишен мъж от с Караново, общ. Нова Загора. На към 3 км. преди с. Манолово, общ. Павел баня, автомобилът застига и се блъска в движещ се пред него в същата посока специфичен автомобил, ръководен от 40-годишен лидер.

В разследване на удара возеща се на предна седалка в лекия автомобил 29-годишна жена е получила разкъсно-контузна рана на левия крайник и контузии на черния дроб и далака, а возещ се на задната седалка в същия автомобил 43-годишен мъж е получил травма на шията и натъртвания на лявото рамо и левия лакът.

Пострадалите са откарани в МБАЛ-Казанлък, където дамата е настанена за наблюдаване, без заплаха за живота, а мъжът е обслужен амбулаторно и е освободен. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР