Водач бе осъден от Районен съд – Варна за шофиране

...
Водач бе осъден от Районен съд – Варна за шофиране
Коментари Харесай

Наказаха шофьор от Варна, спипан зад волана с коктейл от наркотици

 Водач бе наказан от Районен съд – Варна за шофиране след приложимост на примес от опиати, оповестиха от пресслужбата на съда. 

30-годишен мъж бе приет за отговорен за ръководство на товарен микробус след приложимост на примес от наркотични субстанции. Подсъдимият бил спрян за инспекция следобеда на 7 ноември 2018 година, при тръгване от паркинг в квартал " Владиславово “. Проверяващите служители на реда забелязали несъответстващо държание и терзание у лидера и го попитали дали няма в себе си неразрешени от закона субстанции, при което той в началото отрекъл. Тестването му с дрегер за опиати отчело съществуване на приложимост на амфетамин и метамфетамин, което било доказано по-късно и от направеното му здравно проучване.

По силата на реализирано в правосъдна зала съглашение той бе наказан на 8 месеца отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години. Освен това той беше лишен от право да ръководи моторно транспортно средство за период от две години. Разноските по делото се разпореждат на подсъдимия. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР