Внушителното творчество на световноизвестната писателка Нора Робъртс надвишава 215 романа.

...
Внушителното творчество на световноизвестната писателка Нора Робъртс надвишава 215 романа.
Коментари Харесай

Брегът на тъмната вода

Внушителното творчество на световноизвестната писателка Нора Робъртс надвишава 215 романа. Нейни заглавия участват непрекъснато в класацията на „ Ню Йорк Таймс “ за бестселъри и постоянно я оглавяват. Робъртс е първият създател, намерил своето почетно място в Американската асоциация на създателите на сантиментални четива.
Неочакваните обрати, любовната пристрастеност и енергичното деяние трансформират всеки нейн разказ в цялостен шлагер.
Да се изправиш пред спомените от предишното от време на време е по-опасно от предстоящото.
Тори не е като останалите деца. Понякога вижда всякакви неща, различен път усеща какво ще се случи. Затова татко й се пробва да „ изгони дявола “ от нея с плесници и кожен колан. Една вечер, лежешком пребита в леглото си, Тори просто знае, че нещо извънредно се е случило на най-хубавата й другарка – Хоуп.
Години по-късно Тори се завръща в родния си град, с цел да се изправи пред спомените от детството. Тя е твърдо решена да отвори моден магазин за ръчно направени движимости за дома. Въпреки несъразмерното любознание и враждебността на своите съседи, част от които я упрекват за към момента неразкритото ликвидиране на Хоуп. Затова и младата жена е сюрпризирана от отзивчивото отношение и нескрития интерес на Кейд – брата на мъртвата й другарка.
Да живее толкоз покрай спомените от претърпяното ще бъде по-трудно и рисково, в сравнение с Тори е очаквала. Защото килърът на Хоуп е към момента на независимост и е набелязал идната си жертва.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР