Внушителната реч на Доналд Тръмп на Световния икономически форум в

...
Внушителната реч на Доналд Тръмп на Световния икономически форум в
Коментари Харесай

Слугите на чудовището Сорос в България атакуваха Тръмп с мафиотски залп!

Внушителната тирада на Доналд Тръмп на Световния стопански конгрес в Давос докара до нервност прислужниците на финансовото страшилище Джордж Сорос в цяла Европа, в това число и в България. В Давос Тръмп предложения вложители и бизнесмени в Съединени американски щати и разгласи: " Откакто съм определен създадохме 2,4 млн. работни места, оптимизмът на дребният бизнес пораства и безработицата спада. Сега е идеалното време да доведете бизнеса и вложенията си в Съединени американски щати.

Аз имам вяра в Америка и като президент ще поставям постоянно Америка преди всичко, също както водачите на другите страни поставят своите страни преди всичко. Но това не значи, че Америка е сама. Когато Съединени американски щати просперира, просперира света ".

И акцентира: " Откакто станах политик, осъзнах какъв брой мръсни и подправени могат да бъдат медиите ".

Без да се бави Сорос подвигна бариерата на калната фабрика, която продуцира подправените вести по негов адрес в родината ни.

Като по команда медиите на Прокопиев и жалката електронна страница на храненицата на Костов - Стоянка Георгиева започнаха да заливат световната мрежа с мръсотия по адрес на Тръмп.

" Сорос разкритикува Тръмп, че желае да сътвори мафиотска страна ", написа " Дневник " в публикация, в която изяснява, че " идването на власт на водачи като Ким Чен-ун в Северна Корея и Доналд Тръмп в Съединени американски щати излага на риск оцеляването на човешката цивилизация. И двамата наподобяват подготвени да рискуват една нуклеарна война с цел да се задържат на власт ".

На помощ на " Дневник " се притече и присъдружния му уебсайт " Капитал ", който се опита да вкара в конспирация Тръмп, който съгласно жълтото издание опровергал финансовия си министър.

Кафявата страница " Медиапул " в присъщия си долнокачествен жанр излезе със следното заглавие: " Как подправените вести на Тръмп дадоха оръжие на властническите водачи " , до което закичи и друго: " Белият дом " изискал Ван Гог, само че получил златна тоалетна ".

Грантовете, които Сорос изля в следените от него медии в България сигурно биха разрешили на притежателите им да си купят не една, а няколко златни тоалетни. Те обаче подценяват аудиторията си като на вятъра се надяват, че читателите ще не помнят по какъв начин по време на предизборната акция изброените " медии " бяха клекнали в краката на Хилъри Клинтън и нападнаха Тръмп, а по-късно поддържаха и митингите против него.

За хора като тях надали има значение, че Сорос им пуска грантовете от златната тоалетна, само че идва времето, когато Тръмп ще им дръпне шнура и те ще се изсипят непосредствено в септичната яма.

Ивайло КРАЧУНОВ


Костов е един от поклонниците на финансовото страшилище Сорос

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР