Внушителен пиар екип работи за Продължаваме промяната. Найо Тицин, който

...
Внушителен пиар екип работи за Продължаваме промяната. Найо Тицин, който
Коментари Харесай

Найо Тицин и македонец правят кампанията на Промяната. Плащат и на известни ифлуенсъри

Внушителен пиар екип работи за " Продължаваме промяната ". Найо Тицин, който работеше за партията на Иван Костов и " Демократична България, както и Гена Трайкова, която дълги години работеше в бТВ, са измежду имената, които ще вършат акцията на Кирил Петков и Асен Василев.  " Гласове " получи написани таблици с отговорниците по ресори.

Македонец със съмнителни качества и пълен хонорар управлява щаба на Промяната

Наскоро от Политическа партия «Продължаваме промяната» оповестиха, че ще се явят на идния избор под мотото «Да си довършим работата». Това незабавно провокира надълбоко удивление в средите на пиарите. Много от тях го дефинираха като извънредно неуместно, поради половия подтекст, който съдържа и спецификата на взаимоотношенията сред някогашния министър-председател Кирил Петков и началничката на кабинета му Лена Бориславова. Слоганът е неудобен и заради редицата комплицирани политики, които никой в страната няма предпочитание да бъдат довършвани – самолетната линия София-Скопие, гафовете в законодателната и кадровата политика, приключили унизително с произнасянето на Конституционен съд, двойната за Европейски Съюз инфлация и тн и тн. Специалистите по връзки с обществеността недоумяват по какъв начин е допустимо харвардите, които се славят с усета си към рекламата, да позволен толкоз обикновена неточност и разясняват, че има заплаха това обръщение да унищожи цялата им акция.
Няколко дни по-късно мистерията към гафа към този момент е разкрита. Авторът на слогана се оказа чужденец, който не познава добре българския език. По тази причина той е позволил неточност като е построил акцията на Политическа партия върху обръщение, което мигновено стана мотив за насмешки в обществените мрежи. Според няколкото изборни специалиста, до които се допитахме, вредата е голяма, тъй като рекламните материали за акцията към този момент са отпечатани, а направата на нови ще отнеме доста време и пари. Така по всяка възможност претендентите на Промяната ще бъдат изложени на жлъчни мнения и подбив от страна на политическите си съперници в продължение на цялостен месец.
Медиата ни потегли по следите на гафа и се натъкна на още редица забавни детайлности. Оказа се, че най-строго защитаваната загадка в предизборния щаб на Политическа партия е името на задграничния специалист, които е нает против баснословна сума да управлява акцията на групировката. Той се споделя Драгиша Живкович и по националност е македонец. Твърди се, че има зад тила си няколко акции в Съединени американски щати и Европа, само че инспекцията ни сподели, че резултатът от тях е бил много противоречив и никога не дава отговор на големия му хонорар.

Хора от предизборния щаб на Политическа партия споделиха, че за присъединяване си в акцията Живкович се е договорил да получи колосалната сума от 1 млн.лв. Научихме също, че мълвата за тлъстия му хонорар към този момент се носи из щабовете на Промяната в цялата страна и провокира всеобщо неодобрение измежду локалните деятели, на които се раздават само великодушни обещания. Много от тях към този момент се оплакват, че парите от партийната дотация не се харчат по предопределение и до локалните офиси не доближават средства за обикновени потребности като гориво и сметки за телефони и интернет.
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР