Внукът на легендарния Николай Гяуров е сменил работното си място.

...
Внукът на легендарния Николай Гяуров е сменил работното си място.
Коментари Харесай

Милото прибра внука на Гяуров

Внукът на именития Николай Гяуров е сменил работното си място. Мартин Гяуров е напуснал спектакъл „ София ”, с цел да се изявява в Сатиричния. Поканил го е персонално шефът Калин Сърменов, който към този момент от години хората познават с прякора Милото, научи HotArena.

Наследникът на оперната легенда се е разделил с сътрудниците си от спектакъл „ София ” още през юни, само че новината за напускането му се разчува едвам в този момент. Броени седмици преди да каже „ Край! ”, той е имал премиера на спектакъла „ Съгласие ”, в който си партнира със Силвия Петкова и звездите от сериала „ Откраднат живот ” Ирина Митева и Неда Спасова. Малко по-късно обаче по неразбираеми към този момент аргументи взема решение да търси друга работа и то в случай, че в спектакъл „ София ” продължава да играе неговото половинка – актрисата Йоанна Темелкова, нашумяла преди време в ролята на Ния Туджарова – дъщерята на Джаро от сериала „ Под прикритие ”. Искрата сред тях пламва точно на тази сцена, а към този момент имат и дете.

Въпреки всичко Мартин си събира багажа и се трансферира при Калин Сърменов. Той към този момент репетира първата си пиеса в Сатирата – комедията „ Пет пъти за една нощ ” от Киара Атик, която ще има премиера в края на месеца. Междувременно играе като гост-актьор в някои от старите си представления в спектакъл „ София ”, в това число „ Анна Каренина ” и „ Скачай! ”, в които функции има и Йоанна. Но за представлението „ Палачи ” с Деян Донков са му намерили заместител. Именно тук Гяуров направи толкоз мощна роля, че по всеобщо мнение съумя да засенчи посоченият като огромната звезда на спектакъла Донков. Откакто Мартин влезе в Сатирата, мъжът на Радина Кърджилова няма да се тормози, че на сцената има по-впечатляващ артист от самия него.
Гяуров-младши не е единственото ново попълнение в Сатиричния спектакъл. Наскоро Милото назначи и звездата от „ Столичани допълнително ” Силвия Лулчева, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР