Внукът на легендарния актьор Коста Цонев- Дейвид е гладувал 10

...
Внукът на легендарния актьор Коста Цонев- Дейвид е гладувал 10
Коментари Харесай

СЕМЕЙНИ ДРАМИ! Внукът на Коста Цонев гладувал 10 дни! Анахид Тачева се върна от САЩ, за да гледа дъщеря си

Внукът на именития артист Коста Цонев- Дейвид е гладувал 10 дни, преди майка му Теодора да изпадне в кома, научи HotArena.

Джаз певицата страда от биполярно разстройство, поради което пие шепа хапчета всеки ден. Вместо с вода тя постоянно ги гълтала с бира. Така в последните дни на септември 50-годишната жена е изпаднала в положение, в което не може да се грижи за сина си, а той дни наред не е имал с какво да се храни. На 24 септември момчето не съумяло да разсъни майка си и добре, че повикало Бърза помощ и избавило живота й.

След седмица в токсикологията на Пирогов дъщерята на славната говорителка Анахид Тачева се разсъни от комата. От там я преместили в психиатричното поделение на Александровска болница, където я нормализирали. Дозира ли са й медикаменти, които би трябвало да пие до момента в който е жива.

Покрай случая „ Закрила на детето " откри приемно семейство, което да се грижи за 12-годишния Дейвид. Голямата щерка на Цонева - цветнокожата Мария е била изпратена през лятото в Америка при татко си Лари , който се грижи за нея.

Най-малката щерка е поднесла новината на майка си Анахид по внимателен метод, защото тя е на 77 години. Двете дами са пристигнали преди две седмици в България, с цел да се погрижат за роднините си. ТВ легендата е наела квартира на 50 метра от жилището на Теодора , с цел да може да я следи и оказва помощ. Теодора се е виждала със сина си и е изявила желание да си го прибере, откакто се оправи, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР