Внукът на кралица Елизабет II и по-голям син на покойната

...
Внукът на кралица Елизабет II и по-голям син на покойната
Коментари Харесай

Принц Уилям на 37! Пет малко известни неща за неговия живот

Внукът на кралица Елизабет II и по-голям наследник на починалата принцеса Даяна, принц Уилям, през днешния ден има рожден ден - той става на 37. И въпреки че с времето светът научи доста за него, от детството му след загубата на майка му, през връзката му със брачната половинка му Кейт до тяхната женитба, излъчена директно в телевизионния ефир пред милиони фенове, за днешния татко на три деца има и още обстоятелства, които са малко известни. Newsweek отбелязва пет от тях. 

Уилям е трети подред за заместничество на трона и доста евентуално предстоящ крал на Англия след баба си Елизабет II и татко си принц Чарлз. Въпреки това той е отгледан и учтив да бъде колкото се може по-близо до живота на елементарния човек и да оказва помощ на хората в потребност. През 2000 година, 18-годишният Уилям работи като доброволец в Чили за английската благотворителна организация за стабилно развитие Raleigh International. Според The Telegraph, в продължение на 10 седмици там той учи деца на британски език, карал каяк и ритал футбол с локалните, танцувал с тях салса и даже взел участие в следене на рядко срещано животно. 

Когато пък бил възпитаник, майка му, принцеса Даяна, му провела необикновена изненада - смешка, за която той описа пред английската мрежа ITV в документален филм през 2017 година През Harper`s Bazaar Уилям показа: " Когато се прибрах от учебно заведение, тя беше провела Синди Крауфорд, Кристи Търлингтън и Наоми Кембъл да ме чакат горе на стълбите. Бях някъде 12 или 13-годишно момче, което имаше техни плакати на стената... "
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР