Внучката на Тодор Колев се подготвя психически да стане майка

...
Внучката на Тодор Колев се подготвя психически да стане майка
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев ражда в България

Внучката на Тодор Колев се приготвя душевен да стане майка при доста специфични условия. Както наподобява, тя ще роди в България във време за строга карантина, до момента в който женските съвещания са неразрешени. Бременната в 8-ия месец актриса не смее да излезе другаде, с изключение на на личния си балкон.

Теодора Кулева преди дни сподели фотоси от балкона си, като посочи, че към този момент е в 8-ия месец и кара балконска карантина. От фотосите ясно се вижда, че са правени в България, макар че Теди има публично местопребиваване в Лондон, защото е омъжена за англичанин. На назад във времето се вижда планина – екстра, която е присъща за София, а и архитектурата никога не е като в Англия. Актрисата и брачният партньор ѝ Джоузеф дойдоха у нас още преди Коледа и, както наподобява, най-малко към този момент не считат да си потеглят. Бъдещата майка най-вероятно към този момент си е избрала доктор, който следи бременността ѝ и при който счита да ражда.

Проблемът обаче е, че развиването на детето, което би трябвало да пристигна на бял свят след към месец, сега май не се държи под здравно око. Още преди седмици женските съвещания бяха спрени от държавното управление поради заплахата от разпространяване на болестта с новия ковид. Ето за какво сега Теди стои под ключ, пазейки се от микроби, без да смее да си демонстрира носа надалеч от своя личен дом. Засега тя не се оплаквала, само че като всяка жена в напреднала бременност таяла паника, че не е в непрекъсната връзка със своя доктор. И се чудела какво ще стане, в случай че бебето тръгне да излиза ненадейно, а се окаже, че тъкмо в този миг болничното заведение, в която желае да ражда, е под карантина поради инфектирани лекари и пациенти. Това към този момент се случи в няколко лечебни заведения в страната.

Не единствено това е паниката да Теодора, считат хора в артистичните среди. Тя ще се лиши от една от най-големите наслади за бременните дами – предродилния шопинг, при която за бебето се купува количка, креватче, дрешки и всевъзможни други принадлежности, нужни за развъждането му. В момента единственият метод да се сдобиеш с такива артикули е да ги поръчаш през интернет. Но не е ясно дали ще получиш това, което си видял на фотографията. Ето за какво все още бъдещите родители не били готови с нищо към идното развъждане на бебето си. Но пък го очаквали с наслада и обич, което е най-важното за едно бъдещо раждане, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР