Внучката на Симеон Сакскобургготски - Мафалда, преживява вълнуващ момент. Тя

...
Внучката на Симеон Сакскобургготски - Мафалда, преживява вълнуващ момент. Тя
Коментари Харесай

Принцеса Мафалда - най-голямата внучка на царя, ще се омъжва. Ето кой е избраникът

Внучката на Симеон Сакскобургготски - Мафалда, претърпява трогателен миг. Тя е първата от 11-те внуци на Симеон, с публична купа Негово Величество Симеон II, цар на българите в интервала 1943 – 1946 година и министър-председател на България в държавното управление му (2001 – 2005).

27-годишната млада дама, изявяваща се като певица, живее в Испания, Мадрид, откакто се мести от родния си Лондон. Тя ще мине под венчилото през май тази година, а избраникът на сърцето ѝ, на който ще каже заветното "Да ", е спътникът в живота ѝ от към този момент осем години насам - Марк Абуслейм. Това се оповестява в извънредна обява на списание Hola!.

Congratulations to Princess Mafalda of Bulgaria and Marc Abousleiman who got engaged!

It has been reported that they will marry in May in Mallorca. Mafalda is the daughter of Prince Kyril & Rosario Nadal and granddaughter of Tsar Simeon II & Queen Margarita

: Mafalda
— CoutureAndRoyals (@CoutureRoyals)
Родената през 1994 година Мафалда-Сесиля е първородната щерка на Княз Кирил и Росарио Надал. Тя е учила във Френския колеж в Лондон. Интересен факт е, че е кръстена на по-малката сестра на Царицата-майка – Принцеса Мафалда Савойска.

Младоженецът е английски финансист от ливански генезис, а сватбеното празненство се чака да се състои в Майорка - родното място на майката на бъдещата младоженка. Изборът за място на церемонията, през която ще се врекат във безконечна обич един на различен, наподобява напълно натурален. Родителите на Малфада, които са разграничени, имат особена история с Балеарските острови. Майка ѝ е родом от Майорка, а татко ѝ Кирил има къща навътре в острова. През последните години той се мести там с актуалната си партньорка - английската бизнесдама Катрин Бътлър. Всяко лято първородната му щерка отива там, с цел да прекара ваканцията си на острова.

Любовта сред Малфада и Марк пламва в Лондон, където се срещат. Не след дълго влюбената двойка отпътува за Бостън. Там мафалда и Марк не престават университетското си образование, като внучката на Симеон Сакскобурготски записва в влиятелния музикален лицей Бъркли, а Марк учи компютърно инженерство в Харвард.
Princess Mafalda of Bulgaria
Докото живее в Лондон, Мафалда интензивно се включва и ангажира в разнообразни благотворителни акции, ориентирани към България. Тя дружно със своята сестра Олимпия подкрепят със лична самодейност акцията по набиране на средства за построяването на Българската чешмичка в лондонския Кенсингтън Гардънс, подарък от българската общественост на лондончани в Олимпийската 2015 година

Днес бъдещите младоженци живеят в Мадрид. Марк работи в региона на финансите и в същото време продължава образованието си в Харвард. Преди няколко месеца пък задграничната преса заяви, че Мафалда е издала Decir Adios - първия си сингъл на испански, неин майчин език.

Освен певица царсвената брюнетка свири на пиано, а също по този начин е и композитор. От няколко години има участия в клубове в Лондон и Ню Йорк. През 2017 година Мафалда имаше концерт в влиятелен клуб в Ню Йорк. Тогава испанските медии писаха, че с песента Don’t let go, изпълнена и композирана от самата нея, Мафалда впечатлила публиката и пресата, която я определила като "талантлива и изискана певица ", на която "зрителите наложително би трябвало да се насладят ".

Красивата внучка на Симеон има също необикновен нюх към модата. Тя е чест посетител на разнообразни фешън събития.

"Hola! " разгласява материал за визитата на знатната гостенка. Те означават, че Мафалда е "пленила всички " на едно от най-посещаваните и огромни фешън събития за годината. Тя е на октомврийската корицата на стилното списание Fashion.

Мафалда е много дейна в обществената мрежа, където споделя разнородни фотоси, свързани с модата, музиката и персоналния ѝ живот.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР