Внучката на Робърт Кенеди - Мейв и 8-годишният й син

...
Внучката на Робърт Кенеди - Мейв и 8-годишният й син
Коментари Харесай

Проклятието на клана Кенеди: Внучка на Робърт и синът й изчезнаха в океана

Внучката на Робърт Кенеди - Мейв и 8-годишният й наследник са в неопределеност след случай с кану край Атлантическото крайбрежие на Съединени американски щати.

Това е нова покруса за семейство Кенеди - най-известната американска политическа династия, отбелязва Франс прес.

40-годишната Мейв Кенеди Маккийн и синът й Гидиън излезли на разходка с кану в залива Чесапийк в четвъртък . Те обаче попаднали в стихия и от този момент са в неопределеност. Усиленото им търсене продължава.

При администрацията на президента Барак Обама Мейв Кенеди Маккийн е била съветничка на световната стратегия на Държавния департамент за битка с вируса на СПИН и е била доброволка на Корпуса на мира в Мозамбик.

Тя е внучка на Робърт Кенеди - американски политически активист и брат на президент Джон Кенеди. И двамата са убити през 60-те години на предишния век.

Един от синовете на Робърт, Дейвид, умира на 28-годишна възраст от свръхдоза кокаин в хотел във Флорида през 1984 година

Най-голямото дете на Джон Кенеди, Джон Кенеди-младши, умира на 39-годишна възраст през 1999 година при злополуката на ръководен от него дребен аероплан в Масачузетс.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР