Внучката на големия Тодор Колев – Теодора Кулева, която гледахме

...
Внучката на големия Тодор Колев – Теодора Кулева, която гледахме
Коментари Харесай

Теодора Кулева се омъжи

Внучката на огромния Тодор Колев – Теодора Кулева, която гледахме в ролята на доктор Албена Войнова в „Откраднат живот“, се омъжи за британеца Джоузеф Гууд.
 Снимка: Официален профил във Фейсбук  Снимка: Официален профил във Фейсбук  Снимка: Официален профил във Фейсбук  Снимка: Официален профил във Фейсбук  Снимка: Официален профил във Фейсбук  Снимка: Официален профил във Фейсбук
Това стана ясно от обява на щастливия жених в обществената мрежа Facebook, написа. На 24 януари той е отбелязал, че с Теодора към този момент са семейство. За профилите си в обществените мрежи Теодора към този момент е употребила новата си фамилия.

Кулева стана изключително известно лице за българските фенове, откакто се превъплъти в ролята на доктор Албена Войнова в хитовия сериал „Откраднат живот“. В изявление преди време младата актриса показа, че не желае да я считат за връзкарка и по тази причина, когато влиза в НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов, не му споделя, че е внучка на Тодор Колев.

Освен актьорската кариера, Теодора има и доста положителни гласови данни и жанрово многообразие в репертоара си. Подобно на дядо си и тя е любителка на джазовите вокали.

Хубавата си фигура пък Теодора дължи на другите спортове, с които се е занимавала, като художествена гимнастика, езда, театрална акробатика, тенис на корт.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР