Внучката на Дарина Павлова - Алба, навърши три години, но

...
Внучката на Дарина Павлова - Алба, навърши три години, но
Коментари Харесай

Ето я порасналата внучка на Дарина Павлова

Внучката на Дарина Павлова - Алба, навърши три години, само че баба й я е виждала единствено два пъти до момента. Малката чародейка от ден на ден замязва на майка си Венцеслава, само че за жалост вижда нейните родственици по-рядко, в сравнение с тези на татко си, научи HotArena.

Баба й Дарина се изявява като световна лъвица и всекидневно посещава най-известните празненства и фестивали из цялото земно кълбо. В същото време пропуща най-хубавите години от живота на Алба, само че не наподобява да съжалява за това.

За дребното момиченце се грижи баба му Хадра Микнас, която е майка на татко му - Тарек.

Още от раждането си на 4 декември 2015 година, дребната Алба е същинска милионерка. Веднага след раждането й, дядо й Акрем Микнас, който е пионер в рекламния бизнес на Близкия изток й е отворил сметка, в която трансферира облагите от един от хотелите си в Дубай.

Така бебето ще бъде обезпечено за няколко живота, до момента в който навърши пълноправие.

Самата Венцислава също се радва на извънредно положително финансово положение и двамата с Тарек се стараят да обезпечат на щерка си охолството и лукса, които й се поставят. Още повече, че тя е първородна внучка на семейството Павлови, а вуйна й и вуйчо я обожават.

Що се отнася до Дарина, преди раждането на бебето, тя се изнесе в Дубай, с цел да бъде покрай щерка си по време на събитието. Павлова скрито се надявала да кръстят внучето на починалия й брачен партньор, само че това по този начин и не се случило.

Втората среща сред баба и внучка бе на втория рожден ден на Алба, когато Дарина събра цялото семейство на обилна гощавка в Дубай, написа " Ретро ".

Оттогава обаче милионерката не е виждала своята внучка, защото живее в Италия. Гледа по какъв начин Алба пораства под грижите на баба Хадра, с която явно детето построява мощна връзка.

Дарина обаче не се усеща гузна, че е виждала детето единствено два пъти до момента. Тя не е същинска баба на Алба, защото е мащеха на Венцислава. Що се отнася до същинската майка на първата щерка на Павлов - Антоанета Чергиланова, тя също съвсем не се отделя от внучката си и даже се реалокира в Дубай.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР