Внучката на д-р Драгомир Александров, личен лекар на цар Борис

...
Внучката на д-р Драгомир Александров, личен лекар на цар Борис
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Внучката на личния лекар на цар Борис III разкри истината за смъртта на владетеля

Внучката на доктор Драгомир Александров, персонален доктор на цар Борис III и царското семейство в интервала от 1935 до 1943 година, разкри истината за гибелта на един от най-великите владетели на България и постави завършек на спекулациите през годините.

" Моят дядо, дружно с другия царски доктор - доктор Даскалов и доктор Разсолков са при цар Борис в последните му минути. Впоследствие подписват и смъртния акт/подписан и от проф. Зайц и Епингер с диагноза: " Пресен инфаркт на предната стена/коронарна тромбоза/, положение,дължащо се на мощно напрежение и стрес ", споделя пред медията ни Маргарита Александрова.


Внучката на доктор Драгомир Александров - Маргарита Александрова с Тед Кочев в диалог за кино лентата му за Борис III

Тя ни даде и фотоси на истинските медицински документи от 23 август 1943 година, които се пазят в персоналния списък на фамилията и и са изпратени и на сина на Борис - Симеон II.

" През годините излизаха безчет изявления по тази тематика, само че обстоятелствата сами по себе си споделят същинската причина за гибелта на един популярен властник, който се е стремял в един тежък исторически миг за Европа, да направи най-хубавото за страната и народа си ", разяснява още внучката.









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР