Внучката на брутално убитата екранна икона Виолета Донева е направила

...
Внучката на брутално убитата екранна икона Виолета Донева е направила
Коментари Харесай

Внучката на актрисата Виолета Донева признала, че е убила баба си

Внучката на брутално убитата екранна икона Виолета Донева е направила цялостни признания пред проверяващите и е описала в детайли по какъв начин е предизвикала гибелта на баба си. Показанията на младата жена обаче не могат да бъдат включени в делото, до момента в който не й се направи обстойна психиатрична експертиза, оповестява базирайки се на свои източници измежду проверяващите..

Момичето е признало, че с баба й са се скарали за дребна сума пари, вследствие на което то изгубило надзор над дейностите си. То е с потвърдени психологични проблеми и се е лекувало в клиника, само че по закон би трябвало да бъде изследвана от комисия. Внучката е и единственият обвинен за убийството на актрисата Виолета Донева.

Момичето отключило биполярно разстройство или шизофрения след предозиране с опиати. Момичето трансформирало радикално държанието си през последните няколко месеца и почнало да се държи нападателно, настояват близки до фамилията пред проверяващите органи.

Донева бе открита мъртва в дома си в столичния кв. " Изток " на 22 октомври. Актрисата живеела сама в кооперация на ул. " Пиер Дегейтър ". Няколко дни тя не вдигала телефона на сина си Иво, както и на другари. Затова мъжът потърсил помощ от полицията. Униформените разрушили вратата и заварили дамата в локва кръв. Така незабавно станало ясно, че актрисата не е умряла от естествена гибел.

Версията за обир отпаднала бързо. В жилището не изглеждало, като че ли някой го е претърсвал, с цел да открие скъпи движимости, а и поради заключената врата първоначално се разследвало дали тя не е протегнала ръка сама на живота си. При аутопсията правосъдните медици разкрили голям брой прободни рани. Те обаче забелязали и счупена подезична кост. Това значи, че Донева е била душена.

Травмите по Донева били безредно разпръснати из торса на дамата, личало, че е намушквана с гневна гняв, което било типично при нахлуване от непосредствен.

Разследващите бързо се насочили към родственици на актрисата, тъй като единствено те имали ключ за жилището. Основни обвинени станали нейна племенница и внучката. След няколкодневно следствие се схванало, че племенницата е почтена, а убийството евентуално е осъществено от внучката.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР