Внучката на британската кралица Елизабет II – принцеса Евгения, случайно

...
Внучката на британската кралица Елизабет II – принцеса Евгения, случайно
Коментари Харесай

Само с една снимка внучката на кралица Елизабет II издаде пред света голяма тайна от Бъкингамския дворец

Внучката на английската кралица Елизабет II – принцеса Евгения, инцидентно сподели пред целия свят един от тайните коридори в Бъкингамския замък, оповестява Sky News, представен от jenata.blitz.bg.

На 9 юни, когато публично се празнуваше рождения ден на кралицата, принцесата качи в профила си в Инстаграм фотография на татко си принц Андрю. На фрагмента таткото театралничи в парадна форма на полковник от Гренадирската армия.

По-късно Евгения призна, че постът й е предизвикал доста неприятности. Оказало се, че коридорът с бюстовете и картините, в който театралничи татко й, е недосегаем за простолюдието. А принцесата е отказала да смъкна фотографията от профила си.



Животът на членовете на кралското семейство на Англия е зависещ на строги правила. Например огромният наследник на принц Уилям и Кейт Мидълтън – принц Джордж, е задължен да се появява пред аудитория по къси панталонки, без значение дали на открито е лято, или зима, тъй като подобен е етикетът за момченцата от кралското семейство, които нямат навършени 7 години.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР