Внучето на Ахмед Доган стана арабски принц за рождения си

...
Внучето на Ахмед Доган стана арабски принц за рождения си
Коментари Харесай

Внучето на Ахмед Доган стана арабски принц

Внучето на Ахмед Доган стана арабски принц за рождения си ден – в дословния и в преносния смисъл, видя „ Галерия “. Малкият Адмир отпразнува първата си годинка с празненство, което по помпозност и разхищаване може да се бъде съпоставено с празник на арабски шейх. Снахата на Доган Памела Жейнова бе избрала за тематика на рождения ден „ Хиляда и една нощ “ по едноименната книга.

Всеки подробност от празника бе съгласуван с тематиката – тортата на дребния Адмир бе във формата на арабски замък с герои от книгата, а за всеки посетител имаше дребна кутийка с комплимент, дружно с посребрена мини вълшебна лампа. Украсата на празненството бе с картонени декори на анимационните герои Аладин, принцесата Жасмин и духа Джин. Празникът бе в елитно столично заведение, в което гурме менюто и марковият алкохол бяха съобразени със синята кръв на рожденика.

Памела се спряла точно на тази тематика освен тъй като едно от обичаните филмчета на Адмир било „ Аладин и вълшебната лампа “, само че и поради препратката към азиатската жила на сина й.

Според информация от наши източници Ахмед Доган бил извънредно великодушен в даровете си и подарил на дребния рожденик акумулаторна кола „ Марцедес “ за 400 лв., както и солидна вноска по банковата сметка на детето.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР