Внимателно наблюдавахме как изпълнилите ролите на Хари, Рон и Хърмаяни

...
Внимателно наблюдавахме как изпълнилите ролите на Хари, Рон и Хърмаяни
Коментари Харесай

Не сте виждали майката на Хари Потър така: Kак се промени актрисата, която изигра младата Лили

Внимателно наблюдавахме по какъв начин изпълнилите функциите на Хари, Рон и Хърмаяни израстват пред очите ни, само че изцяло изгубихме от взор останалите герои. Вижте по какъв начин се е трансформирала актрисата, изиграла младата Лили Потър, майката на основния воин, в сагата за Хогуортс и неговите жители.

Ролята на младата Лили Потър във кино лентата „ Хари Потър и даровете на гибелта, част 2 “ отива при Ели Мей Дарси-Олдън.

Преди да се причисли към франчайза, тя имала дребни функции е малкия екран и играла в театъра. Ели стартира своята артистична кариера, когато е едвам на осем години - озовава се на снимачната площадка на „ Хари Потър “ на 12.

Днес тя към този момент е на 24 - пораснало момиче! След снимането на паметната сага в родната ѝ Англия, дружно с околните си се реалокира по-близо до Холивуд в Лос Анджелис, където продължава да гради актьорска кариера. Между другото, през 2022 година с брат ѝ Джоузеф получават американско поданство.

Освен с кино, Ели се занимава професионално с танци и даже сполучливо взе участие в надпревари. Освен това е работила зад кулисите в аматьорска учебна театрална режисура като учител по английски британски акцент.

Актрисата е дейна в обществените мрежи, където споделя моменти от живота си: работа, пътешестване и фамилни фотоси.

Вижте какъв брой е красива в галерията:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР