Вниманието на Олимпиадата в ПьонгЧанг, Южна Корея, е за две

...
Вниманието на Олимпиадата в ПьонгЧанг, Южна Корея, е за две
Коментари Харесай

Приликите между Иванка Тръмп и сестрата на Ким Чен-ун

Вниманието на Олимпиадата в ПьонгЧанг, Южна Корея, е за две дами. И те не са спортистки. Медиите откриха мотиви за съпоставения сред дъщерята на Доналд Тръмп - Иванка, която е измежду най-доверените му хора, и считаната за най-близкия човек за диктатора от Севера Ким Чен-ун - най-малката му сестра.

Иванка, която е консултант на Тръмп, ще води делегацията на Съединени американски щати в Южна Корея по време на церемонията по закриването на игрите. Същата роля изпълняваше и Ким Йо-чен, само че на откриването - 22 северкорейци се отзоваха на олимпийските игри, което е невиждано посещаване и един от знаците за стопляне сред Севера и Юга.

Пристигането й обаче е исторически миг, тъй като е първият път, в който член от ръководещата династия стъпва оттатък 38-ия паралел след войната през 50-те.

Двата лагера излязоха под общ байрак с общ женски тим по хокей на лед.

Последния път, когато Северна и Южна Корея излязоха дружно под флага на Корейския полуостров, беше по време на зимните олимпийски игри в Торино през 2006 година Анализатори считат, че задачата на КНДР е да постави чеп в връзките сред Южна Корея със Съединени американски щати и Япония и това доближаване е опит за това.
 Ким Чен-ун и Ким Йо-чен след връщането на делегацията в Северна Корея. Ким Чен-ун и Ким Йо-чен след връщането на делегацията в Северна Корея.
Младата дама, считана за най-доверения човек на водача на КНДР раздаваше дипломатични усмивки и даже внушаваше, че Северна Корея е страна като всички останали. Тя не сподели нападателно държание, каквото се очакваше на фона на заканите от Ким Чен-ун към Тръмп.

Смята се, че младата жена е сред 28 и 30 г одини

и е най-малката от общо петте деца на бащата на Ким Чен-ун - Ким Ир-сен. Тя е най-малкото от трите му деца от втората му жена Ко Чен-хуи. За нея се знае малко - приключила е в Швейцария, също като брат си.

Наскоро Ким Йо-чен бе публично назначена на работа в Корейската работническа партия. Предполага се, че нейното наличие е с цел да смекчи имиджа на Ким Чен-ун.

И се появиха сравненията с дъщерята на Доналд Тръмп.
 Красива и интелигентна, Иванка Тръмп е обичаната щерка на Доналд Тръмп. Тя е и най-ефикасното му оръжие в акцията и даже най-яростните му съперници не намират какво да кажат против нея., И в случай че някой може да помогне на републиканския претендент за Белия дом да завоюва на своя страна американските избирателки, множеството от които са враждебни към кресливия Тръмп, това е Иванка. Красива и интелигентна, Иванка Тръмп е обичаната щерка на Доналд Тръмп. Тя е и най-ефикасното му оръжие в акцията и даже най-яростните му съперници не намират какво да кажат против нея. И в случай че някой може да помогне на републиканския претендент за Белия дом да завоюва на своя страна американските избирателки, множеството от които са враждебни към кресливия Тръмп, това е Иванка.
Сравняваха външния тип на двете. Извадиха прилики сред двете - и севернокорейката, сходно на амаериканката, до неотдавна е демонстрирала разнообразни ползи от тези на могъщия си татко, само че към този момент е на държавна работа.

Как в действителност е същинското име на Иванка Тръмп

10 ПЪТИ, В КОИТО ИВАНКА ТРЪМП СМАЯ С ВЪНШНИЯ СИ ВИД - СНИМКИ

Приликите не свършват. И двете съумяват да блеснат на събитие, на което да прикрият значим политически дневен ред. И двете употребяват жанр, с цел да маскират същинската си цел.

"Отношенията сред Ким Йо-чен и Иванка Тръмп изцяло могат да се съпоставят с тези сред водачите ", споделя Лаура Кастанеда, някогашен публицист и професор в Университета в Южна Калифорния.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ПИЩНОТО ОТКРИВАНЕ НА ЗИМНАТА ОЛИМПИАДА

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР