Вниманието на екипите е насочено към потоците, тръгващи от морските селища

...
Вниманието на екипите е насочено към
потоците, тръгващи от морските селища
Коментари Харесай

Продължават проверките по основните пътни направления на страната

Вниманието на екипите е ориентирано към потоците, тръгващи от морските селища

Продължават засилените инспекции по основните пътни посоки на страната. Този път фокусът ще бъде ориентиран към потока, тръгващ от морските селища и отправящ се към огромните градове. Екипите ще наблюдават с цялата налична техника за съблюдаване на скоростните режими, ще има засилени инспекции за употреба от водачите на алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и да не се позволява придвижване на неправоспособни водачи и придвижване в аварийната лента на автомагистралите.

„ Днес републиканската пътна мрежа ще бъде наситена с екипи от обедните часове, когато се чака засилен трафик от морето в посока София и огромните градове. До момента, главните нарушавания, които се установяват са за скорост. Само в първия ден на интервенцията бяха установени 512 нарушения за скорост “, заключи инспектор Петър Соколов от отдел „ Пътна полиция “, ГДНП.

В интервенцията през днешния ден, с изключение на чиновници на Пътна полиция, ще се включат и техни колеги от Криминална полиция и от секторите за надзор на общоопасните средства. Предвидено е по пътищата да има и цивилни патрули. Контрол ще се осъществява и от въздуха с хеликоптера на ГДГП.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР