Внимание! Внимание! До всички жители и бизнеси на квартал Шести

...
Внимание! Внимание! До всички жители и бизнеси на квартал Шести
Коментари Харесай

До всички жители и бизнеси на квартал Шести участък

Внимание! Внимание! До всички поданици и бизнеси на квартал „ Шести сектор “! Предизвикваме ви!

Младежки център – Габрово се зае да създаде декорация, с която да внесе коледен дух по улиците на квартал „ Шести сектор “. Работилницата ни към този момент работи.

Нооооо!

Предизвикваме ви да украсите извън своите къщи, прозорци към улицата, фасади, входове и входни порти, междублокови пространства, тъй че да създадем квартала същинско коледно украшение!

Разделили сме предизвикването на две – за частни домове и за бизнеси. Наградата за най-страхотната витрина или къща е коледна торта и още нещо от сърце. Ще ги връчим по време на коледното празненство на 23 декември, в двора на бившето помощно учебно заведение – в този момент читалище „ Будителите “. (Дрескод Коледа!)

Журито – младежките служащи в Младежки център – Габрово и доброволците ни.

Условията – значими са ни не вложените средства, а любовта към квартала и вярата в неговия капацитет. Усещането да ни подкрепите в желанието да създадем дружно нещо вълшебно за Габрово и габровци, да променим, да вдъхновим, да споделим своето с другите. Търсим домовете, заведенията за хранене и магазините, за които мястото също е задача и обич. Коледната стратегия в квартала стартира на 18 декември.

Изпратете ни фотография на вашата външна декорация на имейл[email protected]до 20 декември. Не забравяйте да добавите адреса на своята декорация и телефон за връзка. И елате на празненството!
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР