Внимание! Тази история може да ви накара да се почувствате

...
Внимание! Тази история може да ви накара да се почувствате
Коментари Харесай

Британка изкарва луди пари по Инстаграм само с този фетиш! Ще се почувствате все едно цял живот сте пилеели времето си

Внимание! Тази история може да ви накара да се почувствате все едно от самото начало сте живели неправилно, прекарвайки 5 дни седмично в офиса. Британката Джесика Гулд, позната в интернет като мис Скарлет Виксен, печели хиляди долари (около 70 хиляди годишно) единствено като качва фотоси на краката си в Instagram. Важно е да се означи, че тя не предлага фамилиарност, а просто фотоси на краката си за феновете фетишисти. Всичко стартира с обстоятелството, че Джесика се пробва да се наслаждения на свободното си време и тогава тя се натъква на реклама за намирането на модели на женски култове за фрагменти. И взема решение да опита. " Никога не съм мислила, че някой ще се интересува от краката ми, тогава нямах визия какъв брой бъркам и какъв брой надалеч ще отида в света на култовете ", споделя Джесика.



Участвайки в няколко фотосесии и виждайки бурна позитивна реакция, Джесика си слага псевдонима Miss Scarlett Viksen.



Тя започва страница в " Инстаграм ", където стартира да качва фотоси на краката й с хаоти, свързани с култ. Цялата работа на Джесика е, че потребителите й заплащат за спомагателни фотоси на крайници, които да популяризира на персонално известие.



Отново няма еротични фотоси. Срещу такса потребителите желаят от Джесика да им изпрати фотоси, на които тя влиза в калта, натиска разнообразни ястия на краката си и така нататък Също по този начин постоянно получава доста дарове и пари от консуматори, които не чакат нищо в подмяна.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР