Внимание, мъгъли. Маги Смит намери най-новата си роля и тя

...
Внимание, мъгъли. Маги Смит намери най-новата си роля и тя
Коментари Харесай

Маги Смит съчетава лукс и магия в последната кампания на LOEWE

Внимание, мъгъли. Маги Смит откри най-новата си роля и тя е една, от която стилните запалянковци сигурно ще бъдат захласнати.

88-годишната актриса, известна с ролята си на Професор Макгонагъл от " Хари Потър ", придаде вълшебен сексапил в новата акция на LOEWE. Тя показва новата сбирка на първокласния бранд за сезон Пролет/Лято 2024.

Кадрите са дело на награждавания немски фотограф Юрген Телър и несъмнено имат силата да накарат значително хора да кажат заклинанието,,акцио " - за приозававане на предмет или в тази ситуация чанта.



Това също е дебютът на Маги Смит като модел. Кампанията идва на фона на разпалилия се спор по отношение на.

 Маги Смит съчетава разкош и магия в последната акция на LOEWE

В акцията на LOEWE вземат участие още акьорите Джош О’Конър, Грета Лий, Дакота Фанинг и Майк Фейст.

За да придобиете визия кои са част от тези лица, Майк Фейст ще играе дружно с Джош О’Конър и Зендея в новия филм на Лука Гуаданино. Костюмите в продукцията даже са проектирани от креативния шеф на LOEWE и един от водещите фешън дизайнери сега, Джонатан Андерсън.

Междувременно почитателите на сериала Downton Abbey, в който взе участие Маги Смит, откриха аналогия сред Вайълет Кроули (героинята на Смит) и излъчването на актрисата в фрагментите на LOEWE.



Модното списание Grazia предизвестява, че дрехие, които Смит носи в акцията (като обемното кожено палто в стила на Риана) няма да бъдат налични преди Хелоуин за тези, които се надяват да се облекат като Маги Смит на празника.

За всички обаче, едно е пределно ясно - дрешникът на вещиците няма да одобри нищо по-малко от разкош този сезон.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР