Внимание! Исландски силикон кръжи над българските плажове. Моделът Асдис Ран

...
Внимание! Исландски силикон кръжи над българските плажове. Моделът Асдис Ран
Коментари Харесай

Помните ли Асдис Ран? Красавицата се съблече, показа секси дупе на плажа и побърка мъжете

Внимание! Исландски силикон кръжи над българските плажове. Моделът Асдис Ран си взе отмора и отпътува за Свети Влас, научи  HotArena.

Моделката вее силиконова гръд с парашут над морето, наслаждавайки се на разнообразни рискови спортове—каране на джет, парашут и други.

Още от времето, когато беше футболна брачна половинка на исландсия състезател на ЦСКА Гардар Гунлаугсон Асдис се влюби в България. И даже откакто той отпътува за различен тим, тя остана.

Исландката даже си сложи импланти в гърдите при роден експерт, а претекстовете й бяха, че тук всичко е по-качествено, а купонът по-голям.

„ Не знам какво толкоз сте се вманиачили да хвалите Западна Европа, при вас купонът е доста по-голям ”, отсече русокоската.

Интересно е, че този път Асдис почива без гаджето си–Йохан Томасон, който е предприемач и двойник на Владо Пенев. Вместо това тя се забавлява с щерка си, която също е довела тук.
Нощем русокоската вършее из заведенията в компанията на модела Диана Иванчева, а денем разпуска с наследничката си.

В момента моделката си е сложила за цел да стопи и най-малко 15 кг. Миналата година тя чупи крайник и ребро, като от този момент е натрупала много.

Исландката признава, че към този момент е минала през сложния интервал и се възвръща.

„ Беше тежка година, само че към този момент се усещам добре и напълно неотдавна съумях да възобновя физическите си тренировки. Очаква ме здрава работа през идващите месеци, с цел да си върна още веднъж физическата форма ”, разкрива още тя.



Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР