Внезапният, страстен и бърз секс на кухненската маса например може

...
Внезапният, страстен и бърз секс на кухненската маса например може
Коментари Харесай

Вижте тези 5 горещи секс пози, които ще ви сближат

Внезапният, буен и бърз секс на кухненската маса да вземем за пример може да е в действителност „ трескав” и да го помните дълго време, само че несъмнено най-хубавите интимни прекарвания са тези, в които има същинска фамилиарност с половинката. Ако желаете да се сближите в действителност с обичания човек, да постигнете същинска естетика с половинката, то би трябвало да употребявате най-малко една от тези пет пози, които ще ви покажем по-надолу в материала. Гарантираме ви, че те ще допринесат за усилването на връзката ви, ще ви сплотят и ще основат у вас извънредно чувство за фамилиарност, само че и ще докарат и двама ви до същински възторг.

Поза „ Лъжички”
Тази поза е известна на доста хора, а и обичана. При нея и двамата би трябвало да легнете на една страна. Мъжът е зад вас, а до момента в който прониква, може да ви прегръща и потвърждава на всички места. Това ще ви донесе по-голямо наслаждение, ще повдигне равнището на пристрастеността, а в това време и двамата ще може да се наслаждавате на допира.

Цяла нощ
Направете си „ нощ без оргазъм”. Любете се цяла нощ, правете си почивки, с цел да охладите пристрастеностите и да възстановите, само че не се спирайте до сутринта. Може да подремвате за малко малко буйните моменти, с цел да набирате мощ и да започнете с целувки. Нощта ще прекарате сред съня и половото предпочитание, а на сутринта няма да може да дочакате момента, в който в действителност ще освободите до дъно насъбраното напрежение.

Широко отворени очи
Това е тантрически способ за оптималната фамилиарност с половинката. Седнете един против различен, като дано вашите крайници са над неговите, с цел да той проникне по—удобно във вас. Гледайте се, синхронизирайте дишането си и се движете постепенно. Поддържайте непрекъснат контакт с очите и се докосвайте непрекъснато.

Мисионерска, само че...
Мисионерската е измежду най-стандартните секс пози, които не изискват кой знае какви старания от нито един от двамата сътрудници. Може да се галите, да преплитате крайници, да се целувате и даже да се държите за ръце. Това ще задълбочи връзката посред ви. Целувайте се дълго и дайте на половинката ви да си поиграе и оближе зърната ви. Това напряко ще взриви тялото ви.

Предчувстващ оргазъм
От позиция лъжички вие минете по тил, разтворете крайници и дайте на половинката ви да проникне. От тази поза е малко евентуално да получите оргазъм, само че непрекъснато ще сте на ръба, като по този начин несъмнено желанието и на двама ви ще се увеличи. Така ще може да се гледате също така и да се наслаждавате оптимално един на различен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР