Внезапният порив на г-жа Габриел да поиска отстраняването на Гешев

...
Внезапният порив на г-жа Габриел да поиска отстраняването на Гешев
Коментари Харесай

Радев: Партията на г-жа Габриел подкрепяше Гешев

" Внезапният ентусиазъм на госпожа Габриел да изиска отстраняването на Гешев мъчно провокира у мен екстаз. В момента виси един доста значим въпрос - дали поръчката на Мария Габриел е плод на закъсняло с три години прояснение, на неочакван катарзис или на избран интерес на хората, които стоят зад Мария Габриел " - това сподели президентът Румен Радев от РЮА във връзка декларираните цели от страна на номинацията на ГЕРБ за министър председател Мария Габриел. 

" Когато през 2019-та върнах предлагането на Висш съдебен съвет за назначението на господин Гешев за основен прокурор, квотата на партията на госпожа Габриел го преизбра с болшинство и единогласие. Когато преди години желаех оставката на Иван Гешев - партията на госпожа Габриел освен го поддържаше, тя беше в колаборация с него. 

Когато преди две години назначеният от мен длъжностен министър на правораздаването изиска отстраняването на Иван Гешев със същите претекстове, квотата на партията на госпожа Габриел го избави, също единомислещо ", напомни президентът.

Президентът Румен Радев е Република Южна Африка (РЮА) за формалното си посещаване в страната.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР