Внезапната смяна на противника на Антъни Джошуа 12 дни преди

...
Внезапната смяна на противника на Антъни Джошуа 12 дни преди
Коментари Харесай

На Острова притеснени за Джошуа след контузията на Пулев


Внезапната промяна на съперника на Антъни Джошуа 12 дни преди отбраната на купите във версии IBF, WBO и WBA след травмата на Кубрат Пулев накара почитатели и експерти да се тормозят за изхода на мача с новия му конкурент Карлос Такам.

Британецът се е готвил за мач с боксьор с габаритите на Пулев, до момента в който французинът с камерунски корени е много по-различен и може да се окаже рисков за Джошуа.

Ситуацията беше съпоставена с тази отпреди 14 години, когато настоящият първенец Ленъкс Люис трябваше да пази купата си против Виталий Кличко, като още веднъж името на украинеца изплува в последния миг. Тогава Кличко поведе по точки след първите шест рунда, само че в седмия получи лекарска възбрана да продължи и по този начин Люис резервира пояса. Дълги години по-късно избягваше апелите за реванш като поставяше немислими условия от вида да му се платят 100 милиона $.

" В щаба на Джошуа са предвиждали промяна в последния миг и той евентуално има някаква подготовка и за боксьор от вида на Такам. Не за първи път се прави смяна в последната минута. Джошуа е умел боксьор и ще се оправи с тази обстановка ", счита експертът по бокс на на Скай Спортс Адам Смит.

Междувременно стана ясно, че Кубрат Пулев ще се възвръща най-малко три месеца от травмата, която получи в понеделник. Може да се прибегне и до интервенция след скъсването на мускулно влакно. Това е първа сериозна травма на Кубрат в префсионалната му кариера.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР