Внезапната смърт на принцеса Даяна преобърна живота на британското кралско

...
Внезапната смърт на принцеса Даяна преобърна живота на британското кралско
Коментари Харесай

Малко преди да почине, огорчената Даяна получила сърцераздирателно обещание от сина си! Принц Уилям се зарекъл да...

Внезапната гибел на принцеса Даяна прекатурна живота на английското кралско семейство и  разби живота на две дребни момчета - Уилям и Хари. Днес принцовете вършат всичко допустимо паметта на майка им да живее постоянно.

След дълги години младите мъже откриха сили да опишат каква е била в реалност принцесата на Уелс, написа jenata.blitz.bg.

Братята споделят, че майка им е била същинско дете и постоянно е постъпвала ненадейно.

Херцогът на Кеймбридж съжалява, че принцеса Даяна не се е срещнала със брачната половинка му и няма опцията да вижда по какъв начин порастват внуците й. 

Уилям непрестанно споделя на децата си за своята майка и е убеден, че от нея би излязла изключителна баба. " Тя щеше да бъде прелестна баба. Това доста щеше да й хареса, тя обичаше децата от цялата си душа ", споделя той. 

" Тя щеше да бъде неконтролируема баба, изцяло неконтролируема. Щеше да идва, до момента в който децата се къпят и щеше да настъпва цялостна безредица - на всички места пяна, мехурчета, локви.. ", прибавя Уилям.  

За мощната обич на Уилям към Даяна свидетелства и диалогът, който двамата са провели малко след развода й с Чарлз.

След като двамата разтрогват брака си, принцесата на Уелс се прости и с купата си " нейно кралско височество ", което доста я огорчава. Говори се, че кралица Елизабет II е била срещу крайната мярка, само че синът й Чарлз упорствал за това. Според разпоредбите на етикета, от този миг Даяна била длъжна да се покланя даже на личните си деца. 

Една вечер, до момента в който наследник и майка си говорели, Уилям й дал сърцераздирателно заричане: " Недей да страдаш, мамо. Един ден, когато стана крал, ще ти върна купата ". 

За страдание, Даяна не съумя да доживее този миг. Кой знае, може един ден Уилям да извърши обещанието си и въпреки и посмъртно, да върне купата на майка си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР