Внезапната смърт на легендата на NBA Коби Брайънт шокира феновете

...
Внезапната смърт на легендата на NBA Коби Брайънт шокира феновете
Коментари Харесай

Коби Брайънт, Джъстин Тимбърлейк и как изпълнителят се сбогува с баскетболиста

Внезапната гибел на легендата на NBA Коби Брайънт шокира почитателите му по целия свят. За Джъстин Тимбърлейк обаче нещастието беше като че ли още по-голяма. Причината е, че изпълнителят и баскетболистът поддържат едно прелестно другарство през годините.

Съкрушен от загубата на своя безценен другар, Джъстин Тимбърлейк изля душата си с обява в своя Instagram профил. Той показа няколко фотография на него и Коби през годините и с дълго и чувствено обръщение изрази голямото си удивление към баскетболиста.

Изпълнителят разкрива, че двамата се срещат, когато са тийнеджъри и незабавно стават близки, като не крие, че е изпитвал откровено наслаждение от това, което Коби може да прави в баскетбола. Джъстин споделя, че е знаел, че геният на Коби надвишава физическите способности.

" С напредването на годините гледах по какъв начин правиш неща, които изглеждаха човешки немислими. И посредством възходи и падения, шампионати и травми, ти въпреки всичко резервира своята непоколебима решителност. Но всякога, когато си говорихме или си пишехме, нещо стартира да се трансформира... твоето самообладание и лекост нарастваха. И това ме въодушеви да продължа да се развъртвам и да бъда по-добър, както правеше ти ", признава Тимбърлейк. Той споделя по какъв начин двамата са се шегували през последните години, че към този момент са старчета и даже са се наричали вино, зашото са вярвали, че човек може да остарява грациозно, както хубавото вино.

" Но в никакъв случай не си спирал да се стремиш да ме вдъхновяваш. Доверието ти в мен беше голямо - в действителност ми повлия, тъй като толкоз доста ти се възхищавах. Нямам поради като един от най-големите спортисти в човешката история. Имам поради като персона. Хората от време на време могат да объркат волята за победа с липса на съчувствие. Не не и ти. Ти имаше и двете качества ", продължава да разголява душата си изпълнителят.

Джъстин си напомня по какъв начин последният им диалог е бил за това какъв брой доста значи и за двамата, че към този момент са родители и по какъв начин това е най-важното им достижение в живота - тяхното завещание. Именно поради това изпълнителят е безпределно тъжен от обстоятелството, че освен Коби е умрял в този заплашителен случай, а и неговото скъпо момиченце. Джъстин не крие, че сърцето му е разрушено от тази страшна покруса и макар че не може да откри думи, с които да утеши околните на Коби, той им изпраща цялата си обич и поддръжка от името на неговото семейство.

" Коби, ти докосна толкоз доста хора. Мамба манталитетът остава вечно. Знам, че това ще бъде моят тласък да продължа напред, както беше толкоз време преди този момент. Наследството ти е с нас. Сега е наша отговорност да го предадем. Надявам се, че ще мога да продължа да те върша горделив, Вино. Шампион, най-полезен състезател, легенда, воин, ентусиазъм, татко, другар. Ще ми липсваш, брат. Мамба вечно ", приключва написаното Джъстин Тимбърлейк. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР