Внезапната смърт на актьора Матю Пери миналия месец беше обвита

...
Внезапната смърт на актьора Матю Пери миналия месец беше обвита
Коментари Харесай

Смъртният акт на Матю Пери внася яснота, но не изяснява мистерията около смъртта на актьора

Внезапната гибел на артиста Матю Пери предишния месец беше обгърната в тайнственост, само че смъртният акт хвърля повече светлина за края на артиста, оповестява Business Insider.

Смъртният акт, който беше получен от няколко издания, в това число E!News разкри, че артистът е умрял в 16:17 ч. локално време в събота, 28 октомври, както и че е открит в безсъзнание в джакузито си. Съдебните лекари са създали аутопсия на тялото на артиста, само че към момента не са оповестили повода за гибелта. Когато това се откри, актът за гибелта му ще бъде обновен.

По-рано Insider заяви, че в случай че резултатите от аутопсията са неубедителни, може да отнеме до шест месеца, до момента в който резултатите от токсикологията дойдат. Те биха могли да разкрият по какъв начин в действителност е умрял артистът. Въпреки това, някогашен основен правосъден доктор на Ню Йорк сподели пред Fox News, че токсикологичният отчет може към този момент да е приключен.

" Предполагам си, че това, което вършат в този миг, е да разискват констатациите с прокурора и фамилията, като навреме ще разгласяват и констатациите ", сподели доктор Майкъл Баден пред пресата. Той добави, че публичният интерес към случая може да докара до по-подробен токсикологичен отчет и в случай че се откри, че артистът е взел опиати, може да се намеси и прокуратурата. Смъртният акт не демонстрира болести или пострадвания, които да са евентуални аргументи за гибелта на артиста. 

Пастрокът на Пери, някогашният водещ на " Dateline " Кийт Морисън, е този, който разгласи гибелта на Пери. Той беше забелязан пред къщата на артиста в нощта, в която умря. Смъртта на Пери предишния месец провокира вълна от съболезнования и мнения от другари, сътрудници и почитатели. Актьорът беше най-известен с ролята си на Чандлър Бинг в " Приятели " и с задачата си в поддръжка за тези, които се борят със зависимостите и наркоманията. Пери беше заровен на 3 ноември, а на церемонията участваха фамилията и другари, в това число сътрудниците му от " Приятели ", напомня Digi24.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР