Внезапната раздяла на Чанинг Тейтъм и съпругата му Джена Дюън

...
Внезапната раздяла на Чанинг Тейтъм и съпругата му Джена Дюън
Коментари Харесай

Флиртове И Чашката Провалили Брака На Чанинг Тейтъм

Внезапната разлъка на Чанинг Тейтъм и брачната половинка му Джена Дюън може и да наподобява изненадваща за мнозина, само че близки до звездите разкриха, че фамилията им от дълго време не е било устойчиво и щастливо. Причината: непрекъснатите флиртове на артиста и любовта му към празненствата и чашката.

Двойката подвигна женитба през 2009 година, малко откакто се срещнаха на снимачната площадка на лентата „Step Up“. И до момента в който Джена се отдръпна от кинокариерата си, забременявайки с щерка им Евърли, Чанинг стартира да натрупа доста популярност и аплодисменти след присъединяване си в „Професия: Стриптийзьор“. Хора от кръга на съпрузите разкриха, че Тейтъм от много време си е бил купонджия по душа, което доста дразнело половинката му.

„По време на фотосите той намерено флиртуваше с колежката си на сцената. Дори малко след снимането на сцената, продължи да интимничи с нея и даже ѝ направи серенада. Снимките бяха в Питсбърг и той се държеше там като самостоятелен мъж“, разкри източник пред „RadarOnline“. В този интервал Джена е бременна с щерка им и си седи вкъщи.

Близки до двойката споделиха още, че около филмовата си кариера Чанинг съвсем не се задържал вкъщи. Той пропуснал съвсем цялата бременност на брачната половинка си и идващите 18 месеца от появяването на мъничето им. Джена от своя страна била непрекъснато изнервена, тъй като тя се посветила на фамилията си и отказвала всевъзможни кино задължения в името му.

„През 2014 Чан беше в Питсбърг на празненство сред фотосите на един от филмите си. Той купонясваше в локални клубове и даже позволяваше на фенките му да пият шотове от корема му. Тогава една от тях го попита: „Къде е брачната половинка ти?“, а той с ехидна усмивка отговори: „Не е тук“, разяснява човек от кръга на артиста.

Джена и Чанинг непрекъснато се карали поради купонясването му. Тя не серпантина да му повтаря, че е фамилен мъж и би трябвало да обръща повече внимание на нея и щерка им, вместо да запива по питейни заведения със съмнителни дами, написа „Тялото.бг“.

„Истината е, че кариерата на Чанинг доближи възхода си малко след брака им, до момента в който нейната залезе. Той получава голямо внимание от всички, което безусловно я побърква. Когато не са дружно, Джена непрекъснато му звъни и му написа известия, с цел да пита къде е и с кого е и това го изнервя. Чувства се притиснат и тя като че ли го отблъсква. Честно казано, Чанинг се усеща отегчен от брака си. Той нерядко се оплаква от нея и повтаря, че са като брат и сестра, а не като съпрузи“, разкриха близки на актьорите.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР