Внезапна кариера, достойна само за холивудски сценарий, претърпява Лиляна Деянова,

...
Внезапна кариера, достойна само за холивудски сценарий, претърпява Лиляна Деянова,
Коментари Харесай

По какъв начин ЛиЛана от фриволна певица се превърна в могъща бизнесдама?

Внезапна кариера, почтена единствено за холивудски сюжет, претърпява Лиляна Деянова, известна с артистичния псевдоним Лилана, единствено за 14 години.

През 2006 година тя е най-младата участничка във ВИП Брадър, която скандализира многомилионната аудитория с изцяло фриволното си държание. Съквартирантът й Киро Скалата желае да види какво има под полата й и тя драговолно извършва желанието му, целуват се със пристрастеност с Дичо от Д2. Вдига си краката по всеки мотив. Е правилно е, че е участничка в риалити, само че в него всеки воин разкрива същността си.

Поведението и е толкоз фриволно, че Лилана е втората, която си потегля от предаването, откакто флиртува рисково с участниците в шоуто и се впуска в палави екшъни с тях.

Неочаквано след злощастното присъединяване в " Биг Брадър ", когато е изцяло незнайна, тя се трансформира в една от най-стилните бизнес дами. За малко време се впуска напористо в бизнеса и компанията в която взе участие Телетоп АД, през 2019 година става вторият народен снабдител на услуги за електронно събиране на пътни такси. Компанията обаче не получава достъп до тол системата и на процедура не може да реализира активност. Това е мотив Лилана да заведе дело. Певицата се ожалва, че е атакувана, тъй като е декларирала че в Агенция Пътна инфраструктура има корупция. Опоненти я атакуват, че със съдружника си притискала управлението на АПИ, че няма да останат на работа в случай че не подпишат контракт с тяхната компания. И Лилана контраатакува - била ходила в организацията единствено два пъти и подава 80 сигнала за нередности.

Необяснимо е по какъв начин дъщерята на лекар, участник в реклами и ефирен водещ Христо Деянов ненадейно се обявява като съоснователка на IT компанията " Нованор ", разработваща артикули за превоза, които продава на американския пазар. Няма пояснение от кое място идва компетентността, а и финансите на Лилана, известна до този миг с песните си и със противоречивото си присъединяване във ВИП Брадър.

След бурните години на напредък през днешния ден Лилана е в ареста с обвиняване за непозволено асимилиране на средства от еврофондовете, насила против длъжностно лице и присъединяване в незаконна група.В хода на следствието против фамозната някогашна певица и актуалната крупна бизнесдама изплува името на Васил Божков.

" Познавам го от дълго време. Никога не съм търсила неговата помощ. Моят бизнес няма нищо общо с него. Разбирам, че някой счита, че прокуратурата ме е задържала поради съмненията, че сме близки. Това не ми се коства по никакъв начин задоволително в една правова страна ", казва нахакано Лилана, която се държи самоуверено в обществените си изяви преди делата.

В същото време близкият й другар Божков пуска на порции обвинявания против властта и корупционните съгласно него схеми, по които тя действа. Удобно спестявайки си порочната роля, която е играл през всички тези години. Подминавайки обстоятелството по какъв начин момиче като Лилана може да стане бизнес фактор в стопанската система на страната. А в нея всеки с качества би трябвало да съумява. Очевидно Божков е разкрил капацитета на Лилана, с цел да й даде рамо в бизнес начинанията, колкото и двамата да отхвърлят този факт.

Ето изявите, на певицата които мощно впечатлиха Али Баба от Дубай през 2006 година, когато тя втрещи феновете с изявите си във VIP Brother.

Преди 14 години , 20-годишната тогава Лилана, изуми цяла България с присъединяване си във ВИП Брадър. Звездна компания й вършиха фолк артистът Константин, Киро Скалата, Виолета Здравкова, Дичо, Весела Нейнски, Галя от Каризма, Галя Литова, починалият към този момент Дим Дуков, Митьо Пищова и чалга певицата Райна. Първият сезон с известни участници остана в историята с няколко изцепки -  падането на детето на Виолета в басейна, което Дичо  спаси от удавяне, менторско държание на Райна към тогавашното й гадже Коцето, на който тя викаше " пиле " и флиртът на Лилана с Киро Скалата. Само за две седмици певицата съумя да възмути феновете и те я изгониха от шоуто, макар че бе не беше номинирана за изпъждане.

Кое възмути феновете тогава?

Въпреки че всички участници непринудено влизат къщата и знаят, че непрекъснато ги снимат към 50 камери, Лилана съзнателно търсеше компанията на фитнес инструктора и се подаваше на задевките му, до момента в който в един миг певицата сподели гимнастическите си умения, като качваше единия си крайник върху рамото му, облечена в къса рокличка.  Следващия път си сподели гащичките и дупето.

След като Киро и е казал  " Надупи се да ти погледна под полата.  Ей там се наведи ". Танците на двамата бяха като секс сцена, единствено че изпълнена не от голи, а от облечени артисти.

" Отвори още, покажи нещо изпод "  е другото предпочитание на мускулестия мачо, което Лилана прецизно извършва и си разкопчава късата поличка. Певицата не се ограничи единствено с един мъж и не пропускаше да се озове и в компанията на Дичо, да го целуне по устните или да се качи на гърба му с цел да го поязди. На  този декор сладострастните танци пред Максим Стависки в наличието на Албена Денкова напряко бледнеят. Лилана забърка още една каша. В диалог с Дичо му описа, че е зарязала гадже футболист, откакто го хвана в леглото с различен мъж да вършат не тъкмо секс, само че нещо доста гнусно. Не стана ясно дали става въпрос за Мартин Станков - първата й обич или за някой различен състезател.

След този срам, на певицата и бяха нужни години, с цел да почисти имиджа си. Три години по-късно се изстреля напряко в космоса, като стана първата българка, направила дует с прочут рапър. Тогава Лилана разкри,  че Snoop Dogg се е съгласил поради хонорара, който му бил заплатен, само че не сподели нито кой го е платил, нито какъв е размерът му.

Високият стандарт на живот певицата драговолно показва пред Сантра и  танцьора Марко в тяхното предаване Close up по The Voice.  Интервюто тогава е в просторния и стилно обзаведен дом на поп звездата. Покрай спомените за колаборацията със Snoop Dogg има и въпрос за разликата сред актьора Лилана и индивида Лилана. Голямата  любов на Божков признава:

" Първо онлайн съм доста красива. Второ съм висока. Трето съм интелигентна. Четвърто съм положителна. Пето съм интелигентна. Шесто съм умна с възприятие за комизъм ".

Секунди по-късно сподели на феновете особено помещение превърнато в гардероб. Любезната стопанка им демонстрира рокля, върху която има залепени стъкла от слънчеви очила,както и други екстравагантни дрехи и обувки. Голяма част от роклите в дрешника й са на дизайнерката Анелия Пейчева. Тя е българка, която от години живее във Виена. Името е познато на европейската фешън сцена. Роклите й  струват към 1500 евро. От думите на певицата стана ясно, че ги шие по поръчка, приключват описа си от " ХотАрена ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР