Внесохме предложение в НС част от данъците да остават в

...
Внесохме предложение в НС част от данъците да остават в
Коментари Харесай

БСП предложи част от данъците да остават в общините

Внесохме предложение в Народно събрание част от налозите да остават в общините. Това разгласи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след провеждането на работни срещи с новоизбраните кметове на Русе и Девин - Пенчо Милков и Здравко Иванов, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.
С двамата тя разиска положението на общините, належащите обществени проблеми, както и тематиките, по които могат да получат подпомагане от парламентарната група на левицата.
Нинова срещна кметовете с предлагането на " Българска социалистическа партия за България " за новия бюджет, което е в помощ на общините, а точно част от събраните налози да остават при тях.
„ Социалните проблеми по общини са общи и решаването им зависи освен от волята на кметовете, само че и от националната политика. Тук е ролята на парламентарната ни група, която е поредна по всеки обществен въпрос и ще спомага на кметовете ", съобщи Нинова.
С кмета на Девин - Здравко Иванов, Нинова e разискала и положението на общинската болница, както и подготовката за зимния сезон, поради планинското местонахождение.
Председателят на Българска социалистическа партия и новоизбраният кмет на Русе Пенчо Милков разговаряха и за интернационалния фестивал " Мартенски музикални дни ", който се организира от 1961 година и събира именити актьори от целия свят.
„ В предизборната акция представихме нашите визии за всяка сфера, в това число и културата, като поехме ангажимент да съхраняваме и развиваме традициите.
Радвам се, че Пенчо Милков позволи основаното от предходното общинско управление напрежение, като даде път на потвърдили се създатели и експерти ", каза  още Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР