Внесохме жалба до ЦИК за нерегламентирано и безцеремонно участие на

...
Внесохме жалба до ЦИК за нерегламентирано и безцеремонно участие на
Коментари Харесай

ГЕРБ: Недопустимо и безцеремонно е президентът да участва в предизборната кампания на БСП

Внесохме тъжба до ЦИК за нерегламентирано и безогледно присъединяване на президента в предизборната акция на Българска социалистическа партия. За нас е неприемливо президентът, който въплъщава единството на нацията, да прави предизборната акция на една от политическите сили. Това съобщи пред публицисти регионалният координатор на ГЕРБ за София Цветомир Паунов след подадената тъжба до Централната изборна комисия, съобщи кореспондент на Novini.bg.

,,Тук би трябвало да зададем въпроса къде се намира предизборният щаб на Българска социалистическа партия. Явно в президентството, тъй като Иво Христов продължава да бъде ръководител на Стратегическия съвет при президента'', уточни още Паунов.

,,По-големият проблем е, че за първи път президентът като обединител на нацията си разрешава да бъде директен участник, който поддържа предизборната акция на Българска социалистическа партия, тъй като всички виждат този учудващо добър синхрон сред президента и опозицията. Така да се каже, ние сме обезпокоени какво би могло да произтече от това в оставащите 2 седмици до датата 26 май, когато е европейският вот'', добави регионалният координатор на ГЕРБ.

,,Аз бих помолил президентът да резервира радиомълчание във връзка с капиталовата политика, с цел да се попречи на договарянията, тъй като може само да ги прогони, тъй че в тази ситуация той не оказва помощ, а пречи. И дано също по този начин да посъветва брачната половинка си да не нападна огромни стратегически компании, които един ден биха могли да вършат бизнес у нас'', съобщи от своя страна националният представител от партията Тома Биков.

,,Не разбираме за какво откакто президентът приказва за офшорни сметки не загатна, че Йончева е политик, който получи обвиняване от прокуратурата за пране на пари точно посредством офшорни сметки'', означи още Биков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР