Внесохме 5345 подписа за регистрацията на партия Възраждане“ за изборите

...
Внесохме 5345 подписа за регистрацията на партия Възраждане“ за изборите
Коментари Харесай

„Възраждане“ се регистрира за местните избори с 5345 подписа

Внесохме 5345 подписа за регистрацията на партия „ Възраждане “ за изборите за общински съветници и кметове и ще участваме в изборите във всички общини, като това са третите локални избори, в които участваме. Това съобщи Петър Петров от Политическа партия „ Възраждане “, откакто от партията подадоха документи за регистрация в ЦИК.

„ Първите избори изобщо, на които партия „ Възраждане “ участваше, след нейното основаване, бяха през 2015 година Оттогава насам имаме последователност и се надяваме, че тези ще са доста по-успешни от всички досегашни “, означи Петров.

Те са Кръстьо Врачев и Димитър Гюрев

Кандидатът на партията за кмет на София Деян Николов изясни: „ Доста са ни целите, най-много бих споделил, че имаме потребност от промяна на философията, тъй като в София от години наред към този момент има един бизнес, който е абониран за публичните поръчки и би трябвало да се промени тази философия. “

Той акцентира, че би трябвало да се обърне внимание и на крайните квартали, които значително сега са занемарени. „ Една децентрализация на бюджета на София би била добра, тъй че районните кметове в действителност да имат и те опция да вземат решение дребните проблеми “, сподели Николов и добави, че различен въжен аспект са локалните референдуми и допитвания до хората, тъй като от няколко години насам се следи обстановка, в която ръководещите взимат решения в несъгласие с упованията на огромна част от българския народ.

Един от целите на „ Възраждане “ ще бъде запазването на българския лев

Кандидат-кметът разяснява и предлагането на премиера акад. Николай Денков за политическа полемика във връзка това дали да има референдум за промяната на 3 март с 24 май. „ Мисля, че без 3 март България нямаше да съществува, тъй че не виждам за какво би трябвало да се вкарват такива тематики, които да разделят България и българското общество “, съобщи Николов, съгласно който явно има едни хора, които сега се стремят просто да насаждат проблеми и ненавист, тикайки ни към революция.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР