Внесли сме 6724 подписа и се надяваме, че в тези

...
Внесли сме 6724 подписа и се надяваме, че в тези
Коментари Харесай

“Сглобката” ли разцепи ГЕРБ-СДС за местните избори? Сините се регистрираха сами за вота на 29 октомври

" Внесли сме 6724 подписа и се надяваме, че в тези общини, в които Съюз на демократичните сили има наличие – към 200, на всички места ще имаме претенденти за общински съветници, а на доста места - и кметове ", изясни Христов, представен от Българска телеграфна агенция. `

 

На предишните избори през 2019 година ГЕРБ и Съюз на демократичните сили оповестиха, че ще се явят дружно. Решението, което е подкрепено от рамково политическо съглашение, бе обявено в 11-минутно видео на формалната Фейсбук страница на Бойко Борисов.

 

Кандидатът на ГЕРБ-СДС за София ще стане явен до 19 септември. Сините ще повдигнат собствен представители за районни кметове, само че евентуално броят им ще е по-малък от този на предходните локални избори. 

 

Председателят на Съюз на демократичните сили чака до края на седмицата – четвъртък, петък, да има и лидерска среща.

 

“яма да скрия, че има триене, че ГЕРБ-СДС не печелят от тази коалиция само че огромните въпроси пред България би трябвало да бъдат решавани и това може да направи единствено постоянно държавно управление, посочи Румен Христов. Надявам се, че без значение от опълчването, което ще бъде съвсем във всяка община, ние би трябвало да продължим до осъществяването на главните задания - Шенген и еврозоната ”, добави той.

 

Първоначално Румен Христов считал, че конфликтът в София ще е на идеологическа основа – претендент на Държавна сигурност (ДС) против претендент срещу Държавна сигурност. Вътрешно социологическо изследване обаче е посочило, че хората се вълнуват повече от прагматични въпроси, свързани с бита в столицата, придвижването, замърсяването на въздуха. 

 

“В този смисъл мисля, че претендентът би трябвало да бъде добре осведомен с проблемите на столицата, да има опит и да ги взема решение ”, уточни Румен Христов. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР