Внесете пролетта с този невероятен комплект спално бельо с цветя,

...
Внесете пролетта с този невероятен комплект спално бельо с цветя,
Коментари Харесай

Купувачите харесват пролетно спално бельо Dunelm за £14, което се чувства като „в легло от цветя“

Внесете пролетта с този необикновен комплект спално долни дрехи с цветя, за който купувачите на Dunelm споделят, че е доста добре изработен.

Красив като картина, комплектът плик за покривка и калъфка за възглавница с акварелни цветя е декориран с пъстър щампа с цветя, който ще наподобява красиво във всяка спалня. Започвайки от единствено £14 за един комплект спално долни дрехи, украсените диви цветя ще внесат искра в дома ви за по-малко.

Изработени от мека и издръжлива примес от полипамук за комфорт, с обратим щампа на цветя въпреки това, този комплект спално долни дрехи ви разрешава да измененията интериорния си жанр, когато пожелаете. Напомнящ за сантименталните флорални тъкани на типично британската марка Laura Ashley, комплектът Watercolor от Dunelm предлага красиви цветя с стеснен бюджет.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Смърч подготвени домове за пролетта със покупко-продажби за разчистване от Amazon, в това число £80 отстъпка от прахосмукачката Mrs Hinchs Shark. Предлагат се в единични (£14), двойн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР