Внедряването на технологията за 3D-печат в производствения процес на продуктите

...
Внедряването на технологията за 3D-печат в производствения процес на продуктите
Коментари Харесай

Механичните части за следващия Apple Watch Ultra ще бъдат произведени само чрез 3D-печат

Внедряването на технологията за 3D-печат в индустриалния развой на продуктите на Apple интензивно се движи напред. Очаква се този метод да се употребява за някои от механичните елементи на новия Apple Watch Ultra.

Според изследване, извършено от Минг-Чи Куо, анализатор в TF International Securities, Apple употребява интензивно технологията за 3D-печат. Очаква се някои титанови елементи за новия Apple Watch Ultra да бъдат направени по този способ. Докато 3D-отпечатаните механични елементи към момента се обработват с машини, това оказва помощ да се усъвършенства времето за производството и да се понижат разноските.

Farsoon и BLT са снабдители на 3D-принтери за производството на механичните елементи на Apple Watch Ultra, до момента в който IPG Photonics обезпечава лазерните съставни елементи. Предполага се, че при сполучливо съдействие от ден на ден и повече артикули на Apple ще бъдат направени благодарение на технологията за 3D-печат. Това освен ще понижи индустриалните разноски и ще усъвършенства индикаторите за резистентност (ESG) във веригата за доставки на Apple, само че ще бъде и от изгода за тези снабдители като част от новата индустриална наклонност.

Внедряването на технологията за 3D-печат в индустриалния развой на Apple ще докара до доста усъвършенстване на индустриалното време и ще понижи себестойността на продуктите на компанията. Това са единствено част от преимуществата и нови благоприятни условия за развиване и потребление на 3D-принтирането в електронната промишленост, и то освен за Apple.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР