Внасянето на петия вот на недоверие срещу правителство на Бойко

...
Внасянето на петия вот на недоверие срещу правителство на Бойко
Коментари Харесай

С петия вот на недоверие срещу Борисов БСП поиска и оставката на Иван Гешев

Внасянето на петия избор на съмнение против държавно управление на Бойко Борисов от страна на " Българска социалистическа партия за България " към този момент е реалност. С едно съществено конкретизиране - левите желаят и оставката на основния прокурор Иван Гешев, съобщи БНР.
Какви са аргументите за настояването Иван Гешев да си отиде? " Грубото, с въоръжени представители на органите на властта, навлизане в президентската институция. Това е записано и в декларацията още в събота. Той е кардинален, той е пореден. Поне от 4 години в този мандат на Народното събрание сме говорили, показвали и доказвали корупционните схеми на държавното управление и модела на ръководство - олигархично-мафиотски ", изясни ръководителят на партията Корнелия Нинова.
Тя прикани членовете и симпатизантите на левицата да не престават да провеждат и да поддържат, и да се включат в митингите в цялата страна.
" ГЕРБ счупиха страната. Всеки ден оставане на власт е гибелен за България. Единственият метод това да спре е оставка на държавното управление. И строеж, още веднъж, от умни, знаещи, можещи и почтени хора ", съобщи Нинова.
Тази заран предшественикът на Нинова, Сергей Станишев, не поддържа уверено настояването за оставка на Гешев. Самата Нинова до неотдавна не беше изключително словоохотлива за основния прокурор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР