Внасяме въпроси към служебните министри какво и как се е

...
Внасяме въпроси към служебните министри какво и как се е
Коментари Харесай

Парламентарната група на “БСП за България“ избра своето ръководство 

Внасяме въпроси към служебните министри какво и по какъв начин се е случвало по време на служебния кабинет, съобщи Борислав Гуцанов

„ Утре ще предложим за ръководител на Народното събрание Кристиан Вигенин. Избрахме и заместник-председателите на парламентарната група – Георги Свиленски, Атанас Зафиров, Христо Проданов и Иван Ченчев. “ Това съобщи определеният за депутат от Българска социалистическа партия и секретар на ИБ Борислав Гуцанов на брифинг пред централата на партията.

По думите му левицата потегля със законодателна самодейност и уточни част от нея: „ На първо място пакетът от закони, които ще внесем, това ще бъдат таван на цените на тока, на газта, на водата. На последващо място изземване на свръхпечалбите от енерегийните сдружения, само че освен на държавните, а и на частните, с цел да има правдивост в обществото “, изясни той.

Трети законодателен план на Българска социалистическа партия ще бъде обвързван със обществената област – нещо, което е цялостен приоритет за левицата. 

„ Още на следващия ден и в петък най-късно ще внесем въпроси към служебните министри какво и по какъв начин се е случвало по време на служебния кабинет. В петък ще бъде изслушан преди всичко министърът на финансите, с цел да стане ясно какво е положението на бюджета, какво заварваме и каква е отправната точка, от коятотръгваме да работим “, заключи Борислав Гуцанов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР