Внасяме сигнал в Прокуратурата, КОНПИ и НАП за проверка на

...
Внасяме сигнал в Прокуратурата, КОНПИ и НАП за проверка на
Коментари Харесай

ГЕРБ внася сигнал в прокуратурата за общ бизнес на Елена Йончева и Цветан Василев

Внасяме сигнал в Прокуратурата, КОНПИ и Национална агенция за приходите за инспекция на всички условия към общия бизнес на Елена Йончева с Цветан Василев. Това сподели на брифинг в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

„ Въпросите, които ще зададем е спазено ли е законодателството, има ли осъществени закононарушения, има ли пране на пари или данни за нарушавания “, разгласи той. „ Сигналът ще бъде импортиран още през днешния ден “, съобщи Делян Добрев.



„ Как може във компания с капитал 10 хиляди лв., при присъединяване 50% на 50% сред компанията на Елена Йончева и офшорката „ Дайли трейдинг лимитед “, единият акционер да даде 5 хиляди лв., а другия 315 хиляди лв. “, попита той. „ Според обява в медиите, която е озаглавена „ Офшорните владения на Цветан Василев “ въпросната офшорка „ Дайли трейдинг лимитед “ е благосъстоятелност на Цветан Василев “, изясни депутатът.

„ Излиза, че съдружникът на Елена Йончева във компанията „ Офроуд “ ООД, е Цветан Василев “, сподели още той.

„ Ще заведа дело за клюка против Делян Добрев и Антон Тодоров “, съобщи от своя страна представителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Елена Йончева пред публицисти по отношение на обвиняванията на ГЕРБ, че има съдружничество с Цветан Василев .

„ Това е следващ опит за клюка против народен представител и публицист “, сподели Йончева. Тя даде образец с делото си за клюка против премиера Бойко Борисов и обърна внимание, че го е спечелила. „ Направеното изказване от Делян Добрев и Антон Тодоров е закононарушение срещу правораздаването. Ще потърся отговор от клеветниците по член 286 от Наказателен кодекс – набеждаване “, сподели тя и цитира текста, който гласи, че „ който пред подобаващ орган на властта набеди някого в закононарушение, като знае, че е почтен, се санкционира за набеждаване с отнемане от независимост от 1 до 6 години “.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР