Внасяме подписи за свикване на извънредно заседание на Народното събрание.

...
Внасяме подписи за свикване на извънредно заседание на Народното събрание.
Коментари Харесай

Нинова събира подписи за извънредно заседание на НС, иска изслушване на Борисов и Горанов

Внасяме подписи за привикване на изключително съвещание на Народното събрание. Искаме чуване на премиера Бойко Борисов за рецесията в електронните системи - проблемите с Търговския указател и уеб сайтът на Министерството на правораздаването. Това визира хиляди хора. Правителството не може да се оправи с рецесията с Търговския указател към този момент седмица. Това е невиждана рецесия в системите, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

"Искаме Борисов да отговори на това, кой поема отговорност за срутва на системите и дали казусът ще се реши ", сподели още тя.

"От Българска социалистическа партия желаеме и министърът на финансите да отговори на въпроса за банкрутиралата компания "Олимпик ". Кой ще обезпечи връщането на парите на хората, застраховани с „ Олимпик “. Няма по какъв начин пострадалите да съдят Гърция поотделно ", добави Нинова.

"Четвърт милион души остават без застраховки. Тези хора са излъгани, а услугата не може да бъде обезпечена ", съобщи Крум Зарков.

Според водачът на Българска социалистическа партия са нужни 48 подписа за привикване на изключително съвещание в Народно събрание.

"В момента се унищожава страната и системата. Нека народът оцелее ", приключи Корнелия Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР