Внасяме 6255 подписа, като имаме още около 2000 подписа, които

...
Внасяме 6255 подписа, като имаме още около 2000 подписа, които
Коментари Харесай

Манолова: Ще управлявам заедно със столичани

Внасяме 6255 подписа, като имаме още към 2000 подписа, които не успяхме да обработим и можем да внесем до края на деня или на следващия ден, само че и тези са задоволителни на хората, които поддържат моята гражданска кандидатура за кмет на София. Избрахме днешния ден, тъй като аз и екипът ми имаме религия, вяра и обич за София.
Това съобщи претендентът за кмет на столицата Мая Манолова пред публицисти преди внасяне на подписите за регистрация на локалните избори, съобщи БГНЕС.

" Днес е един прелестен празник, който ще отбележим с регистрацията в Избирателната комисия, а по-късно с жителите от " Люлин " сме поканени на празненство на Кооперативния пазар.
После ще уважим самодейността на майките от " Системата ни убива всички ", с цел да проверим дружно какъв брой налична е средата за хората с увреждания.
Днес е ден за празник, поисквам на всички столичани да са усмихнати, изобретателни и да имат религия, вяра и обич за София ", разяснява още Манолова.

На въпрос по какъв начин ще ръководи града без общински съветници, Мая Манолова отвърна, че ще се оправи благодарение на столичани.
" Ще ръководя София със столичани, с капацитета, потенциала и силата на всички жители на София. София заслужава да бъде ръководена с мозъка, гения, вярата, вярата и любовта на всички столичани ", добави в умозаключение Манолова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР