Внасяме 6 255 подписа. Има още 2 000 подписа, които

...
Внасяме 6 255 подписа. Има още 2 000 подписа, които
Коментари Харесай

Манолова управлява с гражданите и без общински съветници

" Внасяме 6 255 подписа. Има още 2 000 подписа, които не успяхме да обработим. Ще ги внесем до края на деня или на следващия ден, само че считаме, че тези 6 255 пописа са задоволителни за хората, които поддържат моята гражданска кандидатура за кмет на София. "

Това съобщи претендентът за кмет на София Мая Манолова преди с Инициативния ѝ комитет да внесат подписите в Общинската изборна комисия.

По думите й с нейния екип са избрали днешния ден, тъй като имат религия, вяра и обич за София.

На въпрос по какъв начин ще ръководи София без общински съветници, Манолова съобщи: " Ще ръководя София със столичани, с капацитета, с опциите, с потенциала, силата и творчеството на всички жители. София заслужава да бъде ръководена с мозъка, гения, вярата, вярата и любовта на всички столичани ", безапелационна бе тя.
 Мая Манолова се кандидатира за столичен кмет Обновена
Мая Манолова се кандидатира за столичен кмет

Очаква се още през днешния ден тя да подаде оставка като омбусман

По мотив празника Манолова пожела на столичани да бъдат изобретателни и да имат религия за София.

Кандидатът за кмет означи, че ще участва и на самодейността на майките от " Системата ни убива ", с цел да ревизират какъв брой налична е средата за хората с увреждания.

Припомняме, че на 2 септември стана ясно, че Мая Манолова се кандидатира за столичен кмет. В същия ден актуалният столичен кмет Йорданка Фандъкова съобщи, че също влиза в борбата.

В средата на август Манолова изрази убеденост, че в случай че реши да се кандидатира за кмет на столицата, ще завоюва изборите.

Дни по-късно социолози потвърдиха прогнозите й , заявявайки, че тя има поддръжката на 5% повече от гласуващите по отношение на сегашния градоначалник Йорданка Фандъкова.
 Социолози: Манолова пред Фандъкова за кмет на София
Социолози: Манолова пред Фандъкова за кмет на София

Трифонов и Борисов с равна поддръжка - 35%, Нинова е с най-нисък резултат - 20%
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР