ВМЗ се представя със свой щанд на Международното изложение за

...
ВМЗ се представя със свой щанд на Международното изложение за
Коментари Харесай

ВМЗ се представя със свой щанд на Международното изложение за отбранителна техника "ADEX 2018"

ВМЗ се показва със собствен щанд на Международното ревю за отбранителна техника "ADEX 2018"
ВМЗ ЕАД - Сопот се показва със личен щанд на Третото интернационално ревю за отбранителна техника "ADEX 2018", което се организира от 25 до 27 септември в азербайджанската столица Баку.

"Благодаря на Министерството на стопанската система за поддръжката и оказаното подпомагане за присъединяване на ВМЗ в "ADEX 2018". То дава опция за насърчаване на комерсиалния капацитет и вероятности пред сдружението, основаване на нови бизнес контакти и подсилване на връзките с клиенти и сътрудници.", сподели изпълнителният шеф на сопотската оръжейница доктор инж. Иван Гецов. Той разясни, че срещите и диалозите се водят на най-високо равнище и като предписание приключват с контракти. "Пазарът в района е изключително значим и перспективен за ВМЗ. Освен сключването на търговски покупко-продажби, има опция за инженеринг и реализиране трансфер на технологии - предпоставки за разширение сферите на допустимо съдействие. Нашите упования са за контракти, които да се извършват през идващите години и да подсигурят задоволителна натовареност на възходящите индустриални благоприятни условия на отбранителния бранш.", добави инж. Гецов.

Атанас Богданов - ръководител на Съвета на шефовете на ВМЗ, показа удовлетворението си от вниманието, оказано на държавното сдружение от страна на българския дипломат в Азербайджан Николай Янков и на министъра на защитата Красимир Каракачанов, с които са извършени обстойни диалози при разкриване на ревюто.

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов и зам.-министър Анатолий Величков посетиха "ADEX 2018". В Баку 209 компании от 32 страни показват необятен набор от новаторски високотехнологични решения за посрещане на новите провокации в региона на сигурността. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР