ВМЗ ЕАД - Сопот се представя със собствен щанд на

...
ВМЗ ЕАД - Сопот се представя със собствен щанд на
Коментари Харесай

ВМЗ се представя със свой щанд на Международното изложение за отбранителна техника ADEX 2018

ВМЗ ЕАД - Сопот се показва със личен щанд на Третото интернационално ревю за отбранителна техника " ADEX 2018 ", което се организира от 25 до 27 септември в азербайджанската столица Баку.

" Благодаря на Министерството на стопанската система за поддръжката и оказаното подпомагане за присъединяване на ВМЗ в " ADEX 2018 ". То дава опция за насърчаване на комерсиалния капацитет и вероятности пред сдружението, основаване на нови бизнес контакти и подсилване на връзките с клиенти и сътрудници. ", сподели изпълнителният шеф на сопотската оръжейница доктор инж. Иван Гецов. Той разясни, че срещите и диалозите се водят на най-високо равнище и като предписание приключват с контракти. " Пазарът в района е изключително значим и перспективен за ВМЗ. Освен сключването на търговски покупко-продажби, има опция за инженеринг и реализиране трансфер на технологии - предпоставки за разширение сферите на допустимо съдействие. Нашите упования са за контракти, които да се извършват през идващите години и да подсигурят задоволителна натовареност на възходящите индустриални благоприятни условия на отбранителния бранш. ", добави инж. Гецов.

Атанас Богданов - ръководител на Съвета на шефовете на ВМЗ, показа удовлетворението си от вниманието, оказано на държавното сдружение от страна на българския дипломат в Азербайджан Николай Янков и на министъра на защитата Красимир Каракачанов, с които са извършени обстойни диалози при разкриване на ревюто.

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов и зам.-министър Анатолий Величков посетиха " ADEX 2018 ". В Баку 209 компании от 32 страни показват необятен набор от новаторски високотехнологични решения за посрещане на новите провокации в региона на сигурността. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР