ВМРО започва разговори с НФСБ за коалиционно издигане на кандидатурата

...
ВМРО започва разговори с НФСБ за коалиционно издигане на кандидатурата
Коментари Харесай

ВМРО ще подкрепи Славчо Атанасов за кмет на Пловдив

ВМРО стартира диалози с НФСБ за съдружно издигане на кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив. Това заяви депутатът от "Обединени патриоти " Александър Сиди в Града под тепетата. Той добави, че ще се договаря и за сформиране на съдружна листа и съдружни номинации за районни кметове.

По думите на народния представител Атанасов е единственият претендент, който има късмет за триумф. От Вътрешна македонска революционна организация го дефинираха като сполучлив градоначалник, който управляваше общината от 2007-2011 година В момента Атанасов е народен представител от 16 МИР Пловдив от НФСБ и е в парламентарната група на „ Обединени патриоти “. Той е някогашен член на Вътрешна македонска революционна организация. На последните избори през 2015 година разликата сред него и спечелилия втори мандат Иван Тотев от ГЕРБ беше единствено 1500 гласа.

Александър Сиди съобщи, че Вътрешна македонска революционна организация загърбва политическото его, с цел да се сформира сполучлив тим, който да ръководи община Пловдив. "Няма да издигнем собствен партиен претендент. Започваме диалози с всички политически обединения, естествено без Движение за права и свободи. Първите, с които ще беседваме, са нашите другари от НФСБ ", акцентира депутатът. В отговор на журналистически въпрос Сиди посочи, че не вижда проблем Вътрешна македонска революционна организация да води и диалог с ГЕРБ, само че единствено в случай че диалозите с НФСБ не реализиран резултат.

Депутатът уточни още, че Вътрешна македонска революционна организация има направена управническа стратегия и търси тим, с който да я осъществя за Пловдив. Документът планува изграждане на нови детски ясли и градини, грижи за зелената система и качеството на въздуха и благоустрояване - паркинги и вътрешноквартални улици. Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация желаят промяна на модела на ръководство на община Пловдив и връщане на нормалността в политиката.

На срещата с медиите са взели участие и общинският консултант Нина Гьошева, заместник-кметовете на регион „ Южен “ Димчо Петров, Апостол Шопов и Павел Милушев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР