ВМРО заемат позиция в защита на семейните ценности чрез промени

...
ВМРО заемат позиция в защита на семейните ценности чрез промени
Коментари Харесай

ВМРО със замах защитават семейните ценности с Кодекс за социалните услуги

ВМРО заемат позиция в отбрана на фамилните полезности посредством промени с закона за обществените услуги.

Искрен Веселинов изрази страдание, че пандемията е попречила провеждането на полемика по тематиката и патриотите са пред алтернативата да отсрочат закона или да упорстват за влизане в действие на закон.

За нас Законът за обществените услуги (ЗСУ) би трябвало да бъде анулиран и да бъде направен повсеместен Кодекс за обществените услуги , сподели той. Припомняме, влизането в действие на ЗСУ беше отсрочено за 01.07.2020 година
 Българска социалистическа партия дава закона за обществените услуги на Конституционен съд
Българска социалистическа партия дава закона за обществените услуги на Конституционен съд

38 страници са причините на левите

Тази анулация обаче не би трябвало да основава обществен вакуум и би трябвало да имаме единна политика, уверен е Искрен Веселинов. Депутатът посочи, че една сфера е контролирана през доста закони. Той желае обществена промяна със размах. Разхвърляната законодателна рамка благоприятствала паразитизма. Вътрешна македонска революционна организация предлага обществени политики за опазване на фамилиите и отбрана правата на децата в фамилната среда.

Трябва да се отстрани ролята на Неправителствени организации при извеждането на деца от фамилията, да се вкара бърз правосъден надзор при лишаване на дете, а не просто административно решение. НПО-тaта не би трябвало да бъдат на " входа " и " изхода " на обществените услуги.

Извеждане на детето от фамилията да става посредством бързо произвеждане и да се удостоверява от съда с рамките на три дни. За воеводите фамилните полезности би трябвало да са в основата на закона, а досегашната Национална тактика за протекция на детето би трябвало да се назовава Национална тактика за протекция на детето и фамилията , както и Национална стратегия за протекция на детето да стане Национална стратегия за протекция на детето и фамилията.
 Искат не отсрочване, а анулация на Закона за обществените услуги
Искат не отсрочване, а анулация на Закона за обществените услуги

Настояват за зкаконодателство, което се преценява с волята на народа

Припомняме, през декември предходната година З аконът за обществените услуги беше отсрочен с 6 месеца.

Представители на " БРЦК - Разбунена София " обаче настояха за цялостна анулация на противоречивия закон.

Това се случи макар уверенията на обществения министър Деница Сачева, че Законът за обществените услуги не се отнася до фамилиите и фамилните връзки и няма рационално съображение да се водят митинги точно с искане за анулация на това антисемейно законодателство.
 Законът за обществените услуги бил признат с овации
Законът за обществените услуги бил признат с овации

Хасан Адемов припомня, че при гласуването му на първо четене никой не бил против
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР