ВМРО стана член на Алианса на европейските консерватори и реформисти.

...
ВМРО стана член на Алианса на европейските консерватори и реформисти.
Коментари Харесай

ВМРО се хвалят, че са станали член на АКРЕ

Вътрешна македонска революционна организация стана член на Алианса на европейските консерватори и реформисти. Това се случи на днешния конгрес на АКРЕ в Рим.

От партията акцентират, че това е извънредно интернационално самопризнание за активността на Организацията като цяло и в частност тази на евродепутата Ангел Джамбазки, който от пет години е част от групата на Европейските консерватори и реформисти в Европейския парламент.

Според Вътрешна македонска революционна организация влизането им в АКРЕ е станало в най-удачния миг - откакто партията на Ердоган е прекратила участието си в Алианса.

По този метод изчезна алената линия, която от Вътрешна македонска революционна организация в никакъв случай не бихме минали, а точно да сме в една организация дружно с Ердоган, обявиха от партията и подсетиха, че участието на Вътрешна македонска революционна организация в АКРЕ идва в навечерието на най-важните евроизбори.
 Бареков зове Симеонов и Каракачанов да размислят за поканата му
Бареков зове Симеонов и Каракачанов да размислят за поканата му

Тревожи се, че клати държавното управление на стабилността

Разпределението на силите в бъдещия Екологичен потенциал ще бъде напълно друго от досегашното, а упованията са консервативните и патриотични сили да получат още по-голямо посланичество, акцентираха те.

Вътрешна македонска революционна организация показват, че дават политическа поръчка да са алтернативата на " досегашния демократичен диктат в Европа ". Според тях точно Алиансът на европейските консерватори и реформисти ще предложи различната политика на досегашното демократично статукво, а Вътрешна македонска революционна организация - като част от АКРЕ, ще бъде българският глас в Европа.

Припомняме, през есента на 2018 година евродепутатът Николай Бареков насочи покана към водачите от дребната коалиция Волен Сидеров, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов за основаване на патриотично консервативно обединяване . Единствено водачът на " Атака " обаче одобри предлагането му.
 Четирима евродепутати - задачата на обединението Бареков-Сидеров
Четирима евродепутати - задачата на обединението Бареков-Сидеров

Бареков презентирал Сидеров пред европейските консерватори

На 12 октомври стана ясно, че партията на Сидеров има намерение да подаде документи за участие в Алианса на европейските консерватори и реформистите.

Симеонов и Каракачанов обаче отхвърлиха да се причислят към замисленото от Бареков обединяване поради изострените връзки с съдружния си сътрудник.

Припомняме, водачът на " Атака " искаше оставката на вицепремиера Валери Симеонов и предложи отдръпването и на вицепремиера Красимир Каракачанов . Като едни от вероятните претекстове за разединението на патриотите бе посочено настояването на Сидеров да оглави обща патриотична листа за Европарламента.

Заради отхвърли на предлагането на Бареков през декември предходната година стана ясно, че от обединението на Обединените патриоти евродепутатът счита да предложения в новата политическа платформа само " Атака ". " Обединеният патрЕотизъм умря, да живее обединеният консерватизъм " , съобщи тогава водачът на " Презареди България ".
 Бареков кани единствено
Бареков кани единствено " Атака " в консервативната платформа

Притеснен е, че консервативното е било " оцапано "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР