ВМРО ще представи позицията си за исканата оставка на вицепремиера

...
ВМРО ще представи позицията си за исканата оставка на вицепремиера
Коментари Харесай

ВМРО излиза с позиция за оставката на Симеонов

ВМРО ще показа позицията си за желаната оставка на вицепремиера Валери Симеонов на съдружен съвет, плануван за вторник следобяд. Така разяснява пред публицистите в пресклуба на Българска телеграфна агенция във Велико Търново националният представител от Вътрешна македонска революционна организация Милен Михов желаната от разнообразни организации оставка на вицепремиера Валери Симеонов.

Той акцентира, че диалогът сред съдружните сътрудници през медиите вреди на единството на обединението. " Ние имаме какво да кажем, желаеме да чуем доста неща, само че това ще стане там, където се вземат решение нещата сред законните управления на трите партии ", означи Михов и добави, че това е повода да не изрази пред медиите и персоналното си мнение по въпрос.

" Решението и мнението на Вътрешна македонска революционна организация ще бъдат търпеливо готови и изрично декларирани ", сподели той. На журналистически въпрос за вероятните разновидности за развиване на обстановката, той отговори, че в тази динамична среда разновидностите излизат от политиката и здравия разсъдък. " Свидетели сме на непредвидени решения и позиции, които не могат да бъдат планувани ", сподели националният представител.

" Всяка смяна в кабинета заплашва стабилността ", сподели още Михов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР